Mommies of Simferopol

Tomin Valery Anatolyevich, Simferopol: ultraljudsläkare, vaskulär kirurg, phlebologist, 2 patientrecensioner, arbetsplatser, högsta kategori, 30 års erfarenhet, tidsmöte.

14 recensioner
Ultraljudläkare
Str. Zoya Zhiltsova, 4
Medicinsk klinik "Din läkare"
Str. Bespalova, 110v
Medicinsk centrum "Hemokod +"

16 recensioner
Ultraljudläkare
Str. Gagarin, d. 14b
Medicinsk Center "Femina"

bildning

1989
grundutbildning
Medicinsk Akademi uppkallad efter Georgievsky (medicinsk verksamhet)

kurser

fotografier

Recensioner (2)

Ett stort tack till Tomin Valeriy Anatolyevich för en väl utförd behandling, endovenös laserutplettning av BVP och miniphlebektomi i Vardi i vänstra underbenen. I kliniken är allt organiserat med skicklighet. Personalen är artig och kvalificerad.

Tack så mycket Valery Anatolyevich för professionalism. Efter operationen, nämligen endogenous laser utplåning av GSV var jag mycket nöjd. Operationen var smärtfri. Det är också trevligt att jag efter färdigställandet kunde gå hem.

Personalen på kliniken är vänlig och artig. Jag vill också tacka Gordienko Maxim Alexandrovich för sin känslighet och vård för patienten under operationen. Med vänliga hälsningar, Mikhalchuk N. G.

http://prodoctorov.ru/simferopol/vrach/567197-tomin/

Phlebologist i Simferopol: de bästa klinikerna, läkare, priser och patientrecensioner

Åderbråck är inte den trevligaste sjukdomen. Det utvecklas emellertid oftast av vissa specifika skäl. Oftast är människor med övervikt, gravida kvinnor, personer som ofta sitter eller står på jobbet, liksom de som har en genetisk predisposition, utsatta för denna sjukdom.

Oft ofta finns åderbråck hos kvinnor och i ung ålder. Detta beror också på det faktum att det rättvisa könet älskar att ha höga klackar, vilket också är en av orsakerna till att denna sjukdom uppträder. Men även trots detta finns det idag många sätt att förebygga och behandla en kärlsjukdom som redan har uppstått. Om du konsulterar en specialist i tid, kan du undvika operation och bota varicos i viss utsträckning. Men om du startar en sjukdom blir det nästan omöjligt att bekämpa det.

Idag ska vi prata om vilka kliniker som behandlar åderbråck i Simferopol. Vi kommer också att överväga priserna på tjänster i de mest populära medicinska centra, samt ta reda på deras kontakter och adresser.

Vilka kliniker kan bota åderbråck i Simferopol?

  • Phlebology klinik av Dr Savinov;
  • Innovativt kärlscentrum på Krim;
  • Lugovskaya sjukhus;
  • Republikansk klinik med namnet Semashko.

Phlebology klinik av Dr Savinov

Phlebology Clinic Dr. Savinova specialiserar sig på olika former av venös sjukdom. Klinikens personal behandlar spindelvenerna som just har dykt upp och åderbråck. De kan hantera farliga former av åderbråck, till exempel tromboflebit och trofasår. Här utförs behandlingen av åderbråck för dagen med hjälp av moderna metoder, till exempel laserbehandling.

Kostnad för tjänster

Servicepriserna är enligt följande. Så, för det normala samrådet med phlebologisten, måste du betala sju hundra rubel. Kostnaden för ultraljud av venerna på armar och ben är tolv hundra rubel. Screening benen efter operation kostar sju hundra rubel. För studier av ådror och artärer i benen måste du betala tusen fyra hundra rubel.

adress

Denna klinik ligger vid Kosukhina street, 16. Chefen för denna klinik är Savinov Sergey Gennadievich. Den officiella hemsidan för kliniken - http://www.flebosclinic.com.ua

återkallande

Tatiana, 45 år: Med ålder hade jag åderbråck. Jag bor i staden Jalta, så jag bestämde mig först för att gå till en lokal klinik. Det var bara där de inte hjälpte mig. Då bestämde jag mig för att gå till kliniken i phlebology, Dr Savinov, och jag fattade rätt beslut. Efter samrådet blev jag inskriven i laserbehandling och härdade åderbråck om några dagar.

Innovativt kärlscentrum på Krim

Bevisa att phlebology i Simferopol ligger på en hög nivå och personalen i det innovativa kärlscentret på Krim. Endast i denna Krim klinik används teknologier och principer för en innovativ klinik.

  • Detta centrum står inför uppgiften att behandla åderbråck med hjälp av modern teknik. Huvudläkaren i detta centrum är Tomin Valery Anatolyevich. Enligt patientrecensioner är han en bra läkare som specialiserat sig på phlebology och endovaskulär kirurgi.
  • Centret har högkvalitativ diagnostisk och terapeutisk utrustning. Tack vare henne hanterar klinikpersonalen helt hela behandlingen av alla former av åderbråck.

Till exempel använder de metoden för behandling av åderbråck med hjälp av en vattenlaser. Ljusguiden tas bort automatiskt. Detta gör det möjligt att behandla åderbråck utan att patienten skadas, eftersom han inte känner någon smärta under proceduren.

Hur mycket kostar centrum?

Priserna på tjänster i denna klinik är följande. Så kostar det primära samrådet av phlebologist tusen rubel och den andra är femhundra rubel. För de primära och upprepade ultraljuda venerna behöver betala två tusen respektive tusen rubel. Priset på expert ultraljud vener är tre och en halv tusen rubel.

Hur kommer man dit?

Denna klinik finns på adressen Bakalovskaya Street 68. Du kan göra ett möte genom att besöka klinikens officiella hemsida.

återkallande

Olga, 25 år: Eftersom jag ofta går i höga klackar, har jag åderbråck. Först försökte jag använda krämer för åderbråck. Men de hjälpte inte. Tack vare en vän som rådde mig att kontakta Vascular Center för innovation. Jag bor i staden Evpatoria, så jag var tvungen att spendera mycket på en resa till en annan stad och ta ledigt tid. Jag försäkrade dock att jag gjorde det av en anledning. Det är trots allt en utmärkt phlebologist Tomin. Jag var planerad till laseroperation. Därför botades åderbråckarna i tre dagar.

Lugovskaya sjukhus

  • Lugovskaya sjukhus grundades av den kända kirurgen Savinov Sergey Gennadievich. Vid sin grund studerade han frågorna om phlebology och var involverad i diagnos och behandling av venösa sjukdomar.
  • Denna enastående person patenterade ett sätt att behandla åderbråck på poliklinisk basis. Samtidigt användes blodflödeskorrigeringsmetoden för venen utan fullständigt avlägsnande.
  • Sergey G. patenterade denna metod i Ukraina. Han utförde flera tusen operationer. Enligt patientrecensioner är Lugovskaya sjukhus det bästa centrumet för phlebology.

Fördelarna med kliniken

  1. Behandling av åderbråck utförs snabbt och smärtfritt.
  2. Kliniken använder högkvalificerade specialister som i sin praktik använder laserbehandling, skleroterapi och avlägsnande av åderbråck genom metoden för minimalt invasiv operation.
  3. Servicepriserna är acceptabla.

Pris på tjänster

Det tillhandahåller tjänster inte bara för behandling av åderbråck. Även på grundval av denna klinik ta leveransen. Du kan ta reda på detaljerad information om alla tjänster som erbjuds, samt om deras kostnader, på klinikens hemsida eller via telefon.

adress

Detta sjukhus för behandling av åderbråck ligger vid Simferopol, Lugovaya Street. För ett år sedan började de ta patienter med venösa sjukdomar vid Phlebology Center.

återkallande

Nadezhda, 27 år: Under graviditeten hade jag åderbråck. En vän rådde mig att gå till Lugovskaya sjukhuset. Trots graviditeten och det faktum att jag bor i staden Evpatoria bestämde jag mig fortfarande för att gå till kliniken och misstog inte. Den bästa phlebologen i Simferopol - Sergey Gennadevich arbetar här. Han botade åderbråck på poliklinik under en vecka. Efter en tid föddes jag här med framgång.

Republikanska kliniken heter Semashko

Specialiserad sjukvård ges till patienter på Semashko-republikanska kliniken.

  • Personalen i detta centrum använder de senaste diagnostiska metoderna. Dessutom använder läkare modern utrustning och de senaste vetenskapliga resultaten.
  • Det finns också en avdelning för vaskulär kirurgi, där åderbråck behandlas. När man talar om grunden för denna klinik är det värt att säga att de anställda från början var uppdragsgivna med val av patienter för sjukhusvistelse och granskning av funktionshinder. Denna klinik var också tänkt för förebyggande medicinska undersökningar.

Patienter som planerar att anmäla sig till samråd och uppföljning vid denna klinik är oroade över huruvida det finns gratis behandling på detta sjukhus. Att svara på denna fråga är att det är värt att säga att endast viktiga droger ges gratis, som används vid sjukvård eller akutvård.

Kostnad för tjänster

De som är intresserade av kostnaden för tjänster i denna klinik rekommenderas att gå till centrumets officiella hemsida och se prislistan. Du kan också ta reda på kostnaden per telefon som anges på klinikens hemsida.

adress

Denna klinik ligger på adressen: Krim, Simferopol, Semashko gata, hus åtta. Förvaltningen av detta sjukhus samarbetar med medicinska institutioner som universitetssjukhuset och det republikanska hälsovårdsministeriet.

Recension: Sergey, 35 år gammal.

Eftersom jag arbetar på ett kontor har jag åderbråck. Detta är inte förvånande, för arbetet är stillasittande. Först försökte jag använda krämer för åderbråck, men de hjälpte inte. Tack vän som rådde mig att gå till kliniken heter Semashko. På bara några dagar jagade jag åderbråck och det verkar inte längre. Jag var nöjd med det faktum att vissa tjänster här tillhandahålls gratis.

http://varicoze.ru/flebolog-v-simferopole-luchshie-kliniki-vrachi-tsenyi-i-otzyivyi-patsientov/

Sevastopol.info

Sevastopol City Forum

Phlebologist eller där åderbråck behandlas?

ibid ovan länk till doktorns hemsida.
Där hittar du hans kontakter.

safran
Tja, i det första finns alla koordinater.
Ta din tid, gå till Tomin i Simferopol.
Efter den första graviditeten hade jag problem mycket värre än din, dömd av din beskrivning. Hon gjorde skleroterapi på båda benen, trots att de i Sevastopol endast erbjöd amputation av venerna. TTT, nästan två år har gått, nu den andra graviditeten - problemen har inte återkommit, trots att jag har en ärftlig predisposition, stillasittande och så vidare.
Förresten blev även kärlsnät avbrutna av mig - inget återvände, som någon skriver.
Båda benen kostar mig 200 jägar. Men gör det bättre på hösten när du kan bära kompressionstrumpor.

Och han är min mormor, med venerna som en mirakelkirurg här klippt ut, men tog inte hand om rehabilitering och konsekvenserna, drog han bokstavligen ut. här lovade de att med sådana trophic sår skulle det inte vara mer än en månad. Efter Thominos behandling, tack gud, 2 år har gått, och allt är mer eller mindre normalt. (Samtidigt var behandlingen för sår för 3 UAH en bubbla, men inte för 300, som vår.)

http://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?t=373776

Tomin phlebologist Simferopol

Företaget Läkare - Phlebologist Tomin Valery Anatolyevich ligger i Simferopol och ligger på 73 Lugovaya Street. Följande typer av verksamhet kan hänföras till företagets verksamhet: Privata läkare. Dessutom kan du besöka företagets hemsida och försöka hitta den nödvändiga informationen där. Organisationens läge och tid: Måndag-fre 9: 00-12: 00. Även i Simferopol inom privata utövare arbetar följande företag:

  • Kosmetolog Aleshina Yu.A. vid 10 Dmitriya Ulyanova Street
  • Psykiater-psykoterapeut Vakhovsky A.V. vid Kievskaya street, 107
  • Trichologist Valentina Gryadovaya på 13 Zhelyabova Street
  • Doktor i medicinska vetenskaper Mikhailichenko Vyacheslav Yuryevich på gatan 60 låt Oktyabrya, 30
  • 60 läkare på 60 minuter vid Trenyova street

Information om organisationen Phlebologist Tomin Valeriy Anatolyevich: telefonnummer, exakt adress för plats, karta, arbetstid, beskrivning och dess verksamhetsområde.

Öppettider: måndag-fre 9: 00-18: 00

Kontakta telefoner: +7 (978) 764-65-55

Officiell webbplats:

Region: Ryssland, södra federala distriktet, Republiken Krim, Simferopol

Adress: st. Balaklavskaya street, 68 På kartan

Faktisk adress: 68000, Ryssland, Krim, Simferopol, Balaklavskaya street, 68, Lugovskaya sjukhus

Organisations-ID: 7637261 Lämna en recension Rapportera ett fel

Ingen har ännu betygsatt sig, var den första

Dessa organisationer "Läkare-phlebologist Tomin Valeriy Anatolyevich" placerades i katalogen av staden Simferopol, Republiken Krim. Kontakttelefon (er) - +7 (978) 764-65-55. Huvudområden: Sjukhus, gynekologiska sjukhus, stadssjukhus, infektionssjukhus, regionala sjukhus, onkologinsjukhus, oftalmologiska sjukhus, psykiatriska sjukhus, psykoneurologiska sjukhus, urologiska sjukhus, privata läkare

För att ändra informationen, skriv till oss.

ASSOCIATION OF PHLEBOLOGISTS OF RUSSIA

Tidszon: UTC + 3 timmar

Registrerad: fre 04/04: 33

Om någon vet, berätta, snälla, är ett cava-filter implanterat i Odessa? Jag kontaktade två kliniker därifrån, inklusive hjärtkliniken.

St. Catherine. De vet inte och vet inte ens var de kan göra det i Odessa. Kanske kommer någon att berätta för koordinaterna eller bara namnet på sjukhuset där filtret kan implanteras?

Registrerad: Måndag 18 april: 35

Registrerad: måndag 21 juni: 13

Registrerad: Måndag 22 november: 56

Plats: Krim Simferopol

Registrerad: fre 04/04: 33

Filterimplantation föreskrivs vid Tiraspol-kliniken. En 43-årig patient hade akut tromboflebit av rätt tibia och flebektomi gjordes. Då började den på högra foten. Tormboembolisk sjukdom. Det fanns flera episoder av PEH (små grenar i lungartären). Medan du tar warfarin. Höger ben utan mycket förbättring, ödem och cyanos kvarstår. I samband med instabiliteten hos blodproppar föreskrev de att ett cava-filter installerades, men de sa inte var det kunde göras. De säger - leta efter. Här, i Transnistrien, är detta inte gjort, i Chisinau, som det visade sig också. De skickar nu sina egna till Rumänien. Patienten rör sig med svårigheter, så det är svårt att åka till Moskva eller Kiev, Odessa är närmast. Dessutom spelar priset på frågan en viktig roll, hon är änka med två barn.

Registrerad: Måndag 22 november: 56

Plats: Krim Simferopol

Registrerad: fre 04/04: 33

Tidszon: UTC + 3 timmar

För närvarande besöker detta forum: inga registrerade användare och gäster: 1

Du kan inte svara på meddelanden

Du kan inte redigera dina inlägg.

Du kan inte ta bort dina inlägg.

Du kan inte lägga till bilagor

Källa: - Inte den trevligaste sjukdomen. Det utvecklas emellertid oftast av vissa specifika skäl. Oftast är människor med övervikt, gravida kvinnor, personer som ofta sitter eller står på jobbet, liksom de som har en genetisk predisposition, utsatta för denna sjukdom.

Oft ofta finns åderbråck hos kvinnor och i ung ålder. Detta beror också på det faktum att det rättvisa könet älskar att ha höga klackar, vilket också är en av orsakerna till att denna sjukdom uppträder. Men även trots detta finns det idag många sätt att förebygga och behandla en kärlsjukdom som redan har uppstått. Om du konsulterar en specialist i tid, kan du undvika operation och bota varicos i viss utsträckning. Men om du startar en sjukdom blir det nästan omöjligt att bekämpa det.

Idag ska vi prata om vilka kliniker som behandlar åderbråck i Simferopol. Vi kommer också att överväga priserna på tjänster i de mest populära medicinska centra, samt ta reda på deras kontakter och adresser.

Vilka kliniker kan bota åderbråck i Simferopol?

  • Phlebology klinik av Dr Savinov;
  • Innovativt kärlscentrum på Krim;
  • Lugovskaya sjukhus;
  • Republikansk klinik med namnet Semashko.

Phlebology Clinic Dr. Savinova specialiserar sig på olika former av venös sjukdom. Klinikens personal behandlar spindelvenerna som just har dykt upp och åderbråck. De kan hantera farliga former av åderbråck, till exempel tromboflebit och trofasår. Här utförs behandlingen av åderbråck för dagen med hjälp av moderna metoder, till exempel laserbehandling.

Servicepriserna är enligt följande. Så, för det normala samrådet med phlebologisten, måste du betala sju hundra rubel. Kostnaden för ultraljud av venerna på armar och ben är tolv hundra rubel. Screening benen efter operation kostar sju hundra rubel. För studier av ådror och artärer i benen måste du betala tusen fyra hundra rubel.

Denna klinik ligger vid Kosukhina street, 16. Chefen för denna klinik är Savinov Sergey Gennadievich. Klinikens officiella hemsida är 45 år: Med ålder har jag åderbråck. Jag bor i staden Jalta, så jag bestämde mig först för att gå till en lokal klinik. Det var bara där de inte hjälpte mig. Då bestämde jag mig för att gå till kliniken i phlebology, Dr Savinov, och jag fattade rätt beslut. Efter samrådet blev jag inskriven i laserbehandling och härdade åderbråck om några dagar.

Bevisa att phlebology i Simferopol ligger på en hög nivå och personalen i det innovativa kärlscentret på Krim. Endast i denna Krim klinik används teknologier och principer för en innovativ klinik.

  • Detta centrum står inför uppgiften att behandla åderbråck med hjälp av modern teknik. Huvudläkaren i detta centrum är Tomin Valery Anatolyevich. Enligt patientrecensioner är han en bra läkare som specialiserat sig på phlebology och endovaskulär kirurgi.
  • Centret har högkvalitativ diagnostisk och terapeutisk utrustning. Tack vare henne hanterar klinikpersonalen helt hela behandlingen av alla former av åderbråck.

Till exempel använder de metoden för behandling av åderbråck med hjälp av en vattenlaser. Ljusguiden tas bort automatiskt. Detta gör det möjligt att behandla åderbråck utan att patienten skadas, eftersom han inte känner någon smärta under proceduren.

Priserna på tjänster i denna klinik är följande. Så kostar det primära samrådet av phlebologist tusen rubel och den andra är femhundra rubel. För de primära och upprepade ultraljuda venerna behöver betala två tusen respektive tusen rubel. Priset på expert ultraljud vener är tre och en halv tusen rubel.

Denna klinik finns på adressen Bakalovskaya Street 68. Du kan göra ett möte genom att besöka klinikens officiella hemsida.

Olga, 25 år: Eftersom jag ofta går i höga klackar, har jag åderbråck. Först försökte jag använda krämer för åderbråck. Men de hjälpte inte. Tack vare en vän som rådde mig att kontakta Vascular Center för innovation. Jag bor i staden Evpatoria, så jag var tvungen att spendera mycket på en resa till en annan stad och ta ledigt tid. Jag försäkrade dock att jag gjorde det av en anledning. Det är trots allt en utmärkt phlebologist Tomin. Jag var planerad till laseroperation. Därför botades åderbråckarna i tre dagar.

Fördelarna med kliniken

  1. Behandling av åderbråck utförs snabbt och smärtfritt.
  2. Kliniken använder högkvalificerade specialister som i sin praktik använder laserbehandling, skleroterapi och avlägsnande av åderbråck genom metoden för minimalt invasiv operation.
  3. Servicepriserna är acceptabla.

Pris på tjänster

Det tillhandahåller tjänster inte bara för behandling av åderbråck. Även på grundval av denna klinik ta leveransen. Du kan ta reda på detaljerad information om alla tjänster som erbjuds, samt om deras kostnader, på klinikens hemsida eller via telefon.

Detta sjukhus för behandling av åderbråck ligger vid Simferopol, Lugovaya Street. För ett år sedan började de ta patienter med venösa sjukdomar vid Phlebology Center.

Nadezhda, 27 år: Under graviditeten hade jag åderbråck. En vän rådde mig att gå till Lugovskaya sjukhuset. Trots graviditeten och det faktum att jag bor i staden Evpatoria bestämde jag mig fortfarande för att gå till kliniken och misstog inte. Den bästa phlebologen i Simferopol - Sergey Gennadevich arbetar här. Han botade åderbråck på poliklinik under en vecka. Efter en tid föddes jag här med framgång.

Specialiserad sjukvård ges till patienter på Semashko-republikanska kliniken.

  • Personalen i detta centrum använder de senaste diagnostiska metoderna. Dessutom använder läkare modern utrustning och de senaste vetenskapliga resultaten.
  • Det finns också en avdelning för vaskulär kirurgi, där åderbråck behandlas. När man talar om grunden för denna klinik är det värt att säga att de anställda från början var uppdragsgivna med val av patienter för sjukhusvistelse och granskning av funktionshinder. Denna klinik var också tänkt för förebyggande medicinska undersökningar.

Patienter som planerar att anmäla sig till samråd och uppföljning vid denna klinik är oroade över huruvida det finns gratis behandling på detta sjukhus. Att svara på denna fråga är att det är värt att säga att endast viktiga droger ges gratis, som används vid sjukvård eller akutvård.

De som är intresserade av kostnaden för tjänster i denna klinik rekommenderas att gå till centrumets officiella hemsida och se prislistan. Du kan också ta reda på kostnaden per telefon som anges på klinikens hemsida.

Denna klinik ligger på adressen: Krim, Simferopol, Semashko gata, hus åtta. Förvaltningen av detta sjukhus samarbetar med medicinska institutioner som universitetssjukhuset och det republikanska hälsovårdsministeriet.

Eftersom jag arbetar på ett kontor har jag åderbråck. Detta är inte förvånande, för arbetet är stillasittande. Först försökte jag använda krämer för åderbråck, men de hjälpte inte. Tack vän som rådde mig att gå till kliniken heter Semashko. På bara några dagar jagade jag åderbråck och det verkar inte längre. Jag var nöjd med det faktum att vissa tjänster här tillhandahålls gratis.

Se även:

Phlebologist i Simferopol: de bästa klinikerna, läkare, priser och patientrecensioner: En kommentar

Den kördes på Semashko-sjukhuset, i kärlsjukhuset. Den unga läkaren Altynnikov Anton Sergeevich behandlade mig. Mycket bra, kompetent och uppmärksam specialist. Jag rekommenderar.

Gillar inte

DoctorTomin 30 jan 2006

Guest_Guest_ * Jan 30 2006

Katrina 30 jan 2006

Tack för möjligheten till professionell rådgivning.

Efter födseln uppträdde mitt kärlsnät i området ovanför knäna, vilket oroar mig mycket.

Vad behöver man göra så att det inte växer?

Huruvida samråd med läkaren är obligatoriskt, om ja, vad?

Finns det någon chans att bli av med det?

Guest_Gost_Olga _ * _ * jan 02 2007

Den här läkaren behandlade mig, han körde på - UTAN RESULTAT. Det blev värre? Mitt svar: det har blivit! Och det var här min plåga började. För operationen på mina två stackars ben tog denna chatterbox 4.500 hryvnia, resultatet är NOLL. Och andra läkare i staden Simferopol, som det visade sig, vet de bra om Tomins fransar, de säger: "Har du kört på den här ramen? Betaler han pengar? Tja, fortsätt med det med påståenden - även om det tränar sina pengar till slutet. "

Läkare sade korrekt, jag håller med deras argument. Att Tomin föll med mig i fem dagar efter operationen och skrev ut med ouppvärmda sår.

Jag var bara lycklig, tjejer, bara lycklig att en annan doktor gick med på att behandla mig efter phlebologist Tomin. Han körde på mig igen och i två månader som doktor arbetade på mina ben tills såren drabbades.

Ingen gjorde mina ben som den här doktorn! Och jag knäböjde framför honom och kysste mina händer. När han körde på kände hon sig ingen smärta, medan han under Tomín under kniven skrek med smärta outhärdlig.

Därför, flickor, gå inte till den som gorpanit om sig själv till hela staden, som han är en ädle hantlangare, men gå till den som är tyst. Höga och pratsamma män - du vet, det finns ingen tillförlitlighet i dem! Kanske Tomin och phlebologist, men absolut ingen läkare!

Med önskningar av lycka och gott för alla i det nya året!

Källa: Stadsforum

Jag skulle rekommendera Tomin i Simferopol och rekommenderade inte behandling i vår stad.

Det finns minst tre ämnen på forumet.

Misharev Ivan Viktorovich är engagerad i behandling av åderbråck, gör verksamhet. På vintern drivs på mannen. Mycket bra specialist. Mottager på 1: a stadssjukhuset i operationen. Han är i Olnil gör ultraljud vener.

men de har lite olika metoder

Tomin gör om möjligt härdning - och det här är en mycket mer mild metod än en operation, och inte mindre effektiv. Men du kan konsultera båda

men de har lite olika metoder

Tomin gör om möjligt härdning - och det här är en mycket mer mild metod än en operation, och inte mindre effektiv. Men du kan konsultera båda

Och kan du berätta för telefonerna hur man gör ett möte för dem? Och så långt jag förstår mottagningen betalas?

Där hittar du hans kontakter.

Lugovskoy sjukhus byggde sin klinik. Bra gjort. Jag ska berätta om sklerografi. En vän där gjorde, rengjorda nätet. Kastade pengar. Fram till slutet är det fortfarande inte rengjort och visas efter ett tag.

För omkring 40 år sedan drog venen inte ur benet, men de skars på platser där blodpropparna och de avlägsnades, min mamma gjordes i Simferopol, och mitt ben störde inte mig till min död. Därefter fanns en ny arbetsmetod från vilken människor i åldern är mycket plågade.

Och så håller jag helt med Alenuwk @

Jag vet att problemet med åderbråck ofta uppträder under graviditeten. Saken är obehaglig och lika oattraktiv. Därför frågar jag dig om råd om hur du ska hantera denna sjukdom? Finns det några riktiga sätt att sakta ner processen? Var har vi venetransporter i Sevastopol? Finns det några bra privata kliniker för detta fall?

Mina ådror var alltid belägna nära huden, men under de senaste månaderna började sjukdomen utvecklas, tydligen på grund av intensiv träning. Det finns inga speciella utbuktningar än, men jag känner att de inte är långt borta. Jag använder fotkräm med hästkastanj, de skriver att den har någon förebyggande effekt. Jag hörde också om effektiviteten av njurinfusion.

Hjälp! Jag vill verkligen inte ge upp klasser!

behöver först kontakta en bra specialist. I vår stad är detta Misharev (tar in Olnil), och ännu bättre, i Simferopol till Tomin. Avlägsnande av vener är en extrem och inte nödvändig åtgärd, det finns mer godartade metoder - samma härdning.

Men bota vener grädde med kastanj kommer inte att fungera.

Det är nödvändigt att åtminstone regelbundet dricka en kurs av detralex, använd troksevazinom, lyoton, bär kompressionstrik. Fysisk aktivitet kräver särskilda egenskaper - fitness och steg är i princip inte särskilt lämpliga. Mycket bättre simning, pilates, regelbunden promenader. Generellt är forumet minst tre teman ägnas åt denna fråga.

Tja, i det första finns alla koordinater.

Ta din tid, gå till Tomin i Simferopol.

Efter den första graviditeten hade jag problem mycket värre än din, dömd av din beskrivning. Hon gjorde skleroterapi på båda benen, trots att de i Sevastopol endast erbjöd amputation av venerna. TTT, nästan två år har gått, nu den andra graviditeten - problemen har inte återkommit, trots att jag har en ärftlig predisposition, stillasittande och så vidare.

Förresten blev även kärlsnät avbrutna av mig - inget återvände, som någon skriver.

Båda benen kostar mig 200 jägar. Men gör det bättre på hösten när du kan bära kompressionstrumpor.

Baserat på phpBB® Forum Software © phpBB Limited

Källa: och till forumdeltagarna påminner vi om att enligt artikel 277 § 3 i statens institution "Negativ information, utökad om en person, blir otålig, som en speciell person, jag sväller, inte kommunicerar protil", men å andra sidan, enligt artikel 34 i Ukrainas konstitution " huden är garanterad rätten till kuddens frihet och orden, å andra sidan betyder det att titta på det. " Alla har rätt att fritt samla, lagra, använda och sprida information muntligen, skriftligt eller på annat sätt enligt eget gottfinnande. Också i enlighet med artikel 277 i civillagen i Ukraina är värdebedömningar, tankar, övertygelser, kritisk bedömning av vissa fakta inte föremål för rättsligt skydd.

För att korrigera och radera meddelanden från konferensdeltagarna kommer information om åtgärderna för dessa hälsofaciliteter att publiceras i motsvarande avsnitt och i en liknande del av vår hemsida med en indikation på fordringar och krav.

Jag har en varicose sjukdom i nedre extremiteterna. Jag lider redan omkring 7 år. Han gjorde dopplerna på benen och kom till Tomin med resultatet. Han sa att han kunde göra operationen och bevara venerna (det vill säga utan att radera), men kostnaden kommer att vara ca 6 000 UAH.

Jag blev återförsäkrad och vände mig till en kärlsjuksköterska i Semashko. De berättade för mig att i mina fall måste venerna avlägsnas, ventilerna är helt instabila, och venerna är mycket stora. Så vem tror nu? Tomins privata butik eller Semashko sjukhus.

Tyvärr, efter 2 graviditeter, åkte ut på andra icke-opererade benet och nu behövs operationen igen. Jag väljer vem du ska gå till. Det finns inga extra pengar, men hur är det med Tomin, vad sägs om Savinovs priser, speciellt om du sätter ihop diagnos och kompressionsunderkläder och själva operationen. Men om hon var obegränsad i finans, hade hon gått till en av dessa två läkare utan att tänka. Jag litar på dem.

Allt som hände idag, jag kommer att ringa in ett ord - fiktion. I många år var hon försenad av kirurgisk behandling, hon var rädd för smärta, en skalpell. Laserbehandling är ett mirakel utan smärta, det är intressant att se allt. Tack så mycket för allt detta till Dr Tomin VA och hans assistenter. Allt var underbart och helt smärtfritt. Tack så mycket och framgång i ert mycket nödvändiga affärer - du ger oss hälsa. Arkhipova Kärlek.

För två år sedan vände jag mig till Tomin för förebyggande och behandling av åderbråck, efter ultraljud sa han att skleroterapi skulle ske, vilket resulterade efter att tillståndet av benet försämrades när jag kontaktade honom igen sa han att scleroterapi inte ger 100% resultat och Jag blev förvånad över villkoret på mitt ben, men allt blev mycket värre och jag fick irreparabel skada på benet från rutinprofylax. Tjejer litar inte på din hälsa hos slumpmässiga människor

Källa: Simferopol Krim

2017/06/28. "Underbara, fantastiska människor i det ädla yrket, våra kära frälsare! Låg båge och stor tacksamhet. Tack Valery Anatolyevich, Maxim Alexandrovich, Evgeny Georgievich, Ekaterina Vladimirovna och de sötaste sjuksköterskorna! Bra hälsa till dig, var glad! Väntar på ett besök! "P. Shchebetovka Kovtun LD

09.06.2017 "Bra tack till doktorn Tomin V.A. och all älskling personalen hos det innovativa kärlscentret. Jag är väldigt glad över att jag vände mig här, och gjorde inte operationen. Tack så mycket. Kapliy A.G.

2017/07/06. Jag, Kerchanka Maneva IA, önskade operationen av åderbråck i båda benen. Mycket rädd, men förgäves. Tack till doktorerna Tomin VA och Gordienko M.A. allt gick smidigt. Läkare är mycket uppmärksam och vänlig. Mycket tacksam. Tack! "

2017/06/05. "Många tack till Tomin V.A. för behandling. Efter ett halvår efter operationen (laserbehandling på båda benen). Alla smärtsamma och kosmetiska problem är borta! Kovtun M.N.

2017/06/05. "Många tack till läkarna, särskilt Tomin V.A. för utförda tjänster! Resultatet översteg alla förväntningar. Det gjorde inte ont alls, även om jag var väldigt rädd för det. Jag kände mig inte stora skott, i allmänhet är alla rädslor förgäves. Tack så mycket. Beloshytska O.Z.

2017/06/01. "Tack så mycket för professionalism, för det effektiva arbetet hos det innovativa kärlscentret. Återhämtning magi efter lasern gick in i konvulsioner, svullnad. Ökad fysisk uthållighet, snabb återhämtning efter stress i sport. Särskilt tack till Tomin I.A. för förbättringen och administratören Catherine för uppmärksamhet åt patienterna. Lycka till dig i din svåra affär. Med vänliga hälsningar, Personal Trainer Console Sport Korshunov I.A. Simferopol.

2017/05/29. "Jag är mycket tacksam för läkare från Innovative Vascular Center för de tillhandahållna tjänsterna. Tack så mycket! Från SW. Bugir A.V.

2017/05/29. "Jag var väldigt rädd, mina ben trodde! Har gjort laseroperationer, 30 minuter och allt! Skönhet! Venerna var hemska. ) Tack så mycket. Signatur.

2017/05/26. "Tack så mycket till magikerna i Vascular Innovation Center. Har gjort operationer på båda benen (laser) med ett intervall på 2 månader. Operationerna är smärtfria, sår läker snabbt (endast prickar kvar). Ingen smärta och tyngd i benen. Känn blomma yngre. Jag ångrar en sak (varför gjorde du inte den här operationen tidigare? Varför var det så mycket smärta?). Tänk därför inte länge. Ju tidigare du har operation, desto mindre kommer du att utstå smärta, sova bra, njuta av livet och ha korta kjolar. Tänk på! Det är värt det! Från SW. Bibet S.A.

23.05.017. "Många tack till de läkare som utvecklat denna smärtfria procedur, och till de läkare i Tomin VA, hans lag, som sparar patienter från sjukdomen. Med vänliga hälsningar, V. Politayko, Theodosia.

2017/05/17. Många tack till Tomin Valery Anatolyevich och hans lag för deras höga professionalism och goda attityd. Åderbråck 30 år, vågade inte att genomgå operation. Jag lärde mig om lasern från mina bekanta, som starkt rekommenderade Dr. Tomina V.A. Hon var rädd, men bestämde sig. Allt gick smidigt. Vem har ett problem, jag rekommenderar lasern. Tack så mycket. Jag önskar dig professionell framgång och hälsa. »Feodosiya Volkova E.V.

2017/05/16. Många tack till Tomin Valery Anatolyevich och hans lag för den bra attityden och professionalismen. Operationen utfördes smärtfritt och det fanns inga blåmärken eller skär på benet. Kerch Ivanov A.M.

12.05.2017 "Jag går med i de tacksamma och entusiastiska recensionerna av tidigare patienter angående nivå och kvalitet på konsultationer och verksamheter. Doktor Tomin och laget - skål! Och jag vill särskilt notera den höga intellektuella nivån av Tomin och hans assistent, en doktor, världsomspännande bredd, en subtil humor och ett oemotståndligt begär för skönhet (både i hög konst och helt enkelt i livet). Unika och sällsynta egenskaper! Andronaki N.V. Simferopol

2017/12/05. "Ett stort mänskligt tack till Dr Tomin V.A. och hans team för sin höga professionalism, skickligheten i laseroperationen på vänster ben. Känslor är helt smärtfria och bra resultat. Efter tre veckor fanns inga blåmärken på benet, venerna var bra. Bra hälsa till alla lycka till. Tack för din uppmärksamhet och vård. Med vänliga hälsningar, Palanchuk LS Simferopol

2017/11/05. "Jag vill säga ett stort tack till Dr. Tomin Valery Anatolyevich för operationen på hans vänstra ben. Hon var väldigt rädd att inget skulle träna, men resultatet överträffade förväntningarna, det finns inga ådror, benen är vackra, utan blåmärken och smärtor. Tack så mycket! Zhadlunova E.S. Simferopol

2017/10/05. "En operation utfördes på båda benen av EVLO och sclerotherapy. Många tack till läkarna för deras uppmärksamhet och professionalism. Läkarmottagning på högsta nivå! Katya, tack för din oro! Ostryanskaya Simferopol

2017/10/05. "Ett enormt stort mänskligt tack till Dr Tomin, Valery Anatolyevich för snabb hjälp av en laseroperation som förvandlade mitt ben och hjälpte till att lindra smärtsamma symptom. Jag började genast till det normala livet. utan smärtsamma konsekvenser. Tack för den hjälpsamma personalen. Lycka till och lycka till dig. Tofan N.I. Theodosius

2017/04/25. "Tack så mycket till phlebologist läkaren Tomin Valeriy Anatolyevich för hans hjälp vid behandling av laserkirurgi och all personal. Allt snabbt, smärtfritt, inte några sömmar och skärningar på samma dag gick hem, det blev lätt att gå, benen blev jämn och elastisk. Orlov S.G. Dzjankoj

2017/06/04. Jag böjer för all personal och personligen Valery Anatolyevich för utmärkt behandling. EVLK gjorde för första gången, var mycket orolig och orolig. Men! Förgäves! Var inte långsam att tveka. Känn dig fri att bestämma och gå till proceduren. Känner sig bra. Än en gång, tack! Teslenko D.A. Sevastopol.

2017/02/22. "Sapotskaya Catherine. Efter operationen kom ut med en känsla av absolut lycka och tillfredsställelse. Operationen är inte min första, men för första gången vill jag sjunga de olika läkarna. Detta är de gyllene händerna på intellekt och skicklighet med kunskap om sitt yrke. Många tack till Valery Anatolyevich och Maxim Aleksandrovich. Jag rekommenderar att 200%. Hurra! Jag är glad!

2016/12/12. "Tarasenko Antonina Alexandrovna Sevastopol. Med hela mitt hjärta tackar jag all personal i centret för deras professionalism, uppmärksamhet, känslighet! Resultaten är utmärkta. Många tack till Valery Anatolyevich för professionalism och "gyllene händer". Gott nytt år. God jul! Jag önskar hela laget hälsa, framgång i ditt arbete och alla jordiska varor.

9 december 2016. "Tarasova T.D. Mycket nöjd med laserbehandlingen, den mest skonsamma och smärtfria metoden. Det finns inga ärr och blåmärken passerar i 2-4 månader. Tack vare hela laget för vad du är.

2016/11/30. "Simferopol. I 2015 gjorde jag en laser på ett ben. Före operationen var jag mycket orolig, men allt gick bra. Mycket nöjd med resultatet. Många tack till Valery Anatolyevich för professionalism och "gyllene händer". Med vänliga hälsningar Marakulina EP

11.29.16. "Jag tackar all personal för en bra attityd. Mycket rädd för att göra proceduren. Det visade sig att proceduren är smärtfri. Resultaten är utmärkta. Smärtan är borta och jag kör. Med vänliga hälsningar Norets TN

2017/11/23. "Krivdina Natalya Pavlovna. Jag tackar verkligen all personal i mitten för deras professionalism och för deras uppmärksamhet, känslighet! I september utförde jag en tvåbensoperation, och på ett ben efter min ankeloperation fanns det ett trofasår och läkte inte länge. När jag hade operationen hade jag ett trofasår, det var förlängt, och även efter det fick jag gå till sanatoriet. Nuvarande att operationen gick bra. Så jag tackar Valery Anatolyevich mycket för mina friska ben. Med vänliga hälsningar, Krivdin NP "

2016/11/19. "Jag vill uttrycka min djupa tacksamhet för personalen i centrum för deras professionalism, uppmärksamhet, känslighet! I april 2016 gjorde jag EVLK. Behandling av åderbråck med en laser är en mycket stor fördel mot en kirurgisk lösning på detta problem. Jag mår bra. Ingen smärta och trötthet i benen, inga ärr! Idag gjorde jag scleroterapi på mitt ben. Jag är säker på att resultatet av denna operation blir lika positiv! Många tack till Valery Anatolyevich och Evgeny Georgievich för de "gyllene händerna". Med vänliga hälsningar Malovichko EV

2016/11/17. "Jag tackar all personal i kärlsystemet för deras professionalism. Jag led av åderbråck i 2 år. Det var tyngd i benen. Efter att ha vunnit till Dr. Tomin gjorde de en laser. operation utan nedskärningar och smärtor i 2013 i 4 år, det finns inga problem. Makarenko S.Yu.

2016/11/16. "Rupeka Peter Mikhailovich Feodosia. Stort tack till hela det vaskulära centret. Jag känner mig bra efter behandlingen. Behandlingen är smärtfri, snabb, det är bara ett mirakel. Framgångar till dig i dina goda gärningar!

2016/10/27. "Grace till hela det vaskulära centret. Jag vill prata lite om operationen av borttagning av vener med en laser. Operationen är mycket smärtfri och ger ett utmärkt resultat. För 2 år sedan avlägsnades den yttre venen på högerbenet, och tack vare Gud hittills har det inte varit några problem med återfall. Var inte rädd för att göra denna procedur, det är väldigt enkelt, smärtfritt och ger utmärkt resultat. Krasnyuk Valery. "

2016/10/27. "A. Filatovka Krasnoperekopsky distriktet Prishchepa VP Jag skulle vilja säga ett stort tack till alla anställda i kärlsjukhuset. För sin omsorg, respekt för patienter. Men jag vill verkligen uttrycka ett stort tack till Valery Anatolyevich Tomin, för hans snälla, omtänksamma själ, för att ARACH utan ett sådant överklagande till patienter inte kan arbeta med en stor bokstav. Lycka alltid följa med honom och överallt. Välsigna dig Gud välsignar dig från all motgång. "

2016/10/24. "Kravchuk, E.P. Sevastopol För ett år sedan, 7/10/2015. Jag hade en operation, jag var väldigt rädd, men det visade sig utan smärta, jag hade konversationer, och efter operationen behandlades jag på te. Benet var väldigt svart, nu är det rosa, jag kan arbeta i landet och göra annat arbete. Jag önskar älskling. Pesonala hälsa, tack för deras vänlighet, uppmärksamhet och välstånd i din klinik. Tack vare hela laget. "

2016/10/18. Tack vare hela det vaskulära centret. Behandlingen är absolut smärtfri. Efter operationen är allt bra! Belikova G.E.

2016/10/18. Jag är tacksam för alla anställda i kärlsystemet för deras professionalism och känsliga attityd för varje patient. Jag "lidit" av åderbråck i 10 år efter födseln. Det var tyngd i benen, mina ben svällde upp, jag kunde inte gå och stå länge, det fanns smärtsamma känslor, jag kunde inte bära öppna kläder, gå till den trånga stranden, till bastun, pool och andra masshändelser. Men det förändrades allt när jag kördes på 2 ben växelvis (i 2 dagar). Jag förberedde mig inte mycket för operationen, det var inte läskigt, jag gick till centrum med förtroende och hoppas på ett nytt liv fullt av styrka och energi! Under operationen chattade jag med läkarna, vi skämtade, jag såg lasern med egna ögon, hur mina ben glödde och ultraljudsmaskinen visade allt på skärmen, jag var medveten om allt som hände mig. Förfarandet är smärtfritt och kort, allt gick bra, som jag förväntade mig. Efter operationen sattes jag på strumpor och skickades en promenad i 30 minuter och drack också te. Nästa dag jag "flög" till polykliniken för att driva på 2: a benet med samma anmärkningsvärda resultat (operation 29 och 06/30/2016.) Det tog 3 månader, såg jag igen dessa underbara specialister. I Mench är allt bra, vackra smala ben, och viktigast friska. Ingen gravitation, ödem, lätt att gå och dansa. Nu njuter jag av livet och njuter av varje ögonblick! Jag tackar specialisterna i kärlsystemet för min hälsa och innovativa teknik! Välstånd i din klinik, hälsa och glada patienter. Från SW. Tkachenko M.V.

2016/10/17. Jag, Dudko Victor Vasilyevich, lider av åderbråck under lång tid. Jag var tvungen att ta mediciner, piller, salvor etc. Läkare föreslog att de utför en operation för att ta bort venerna, bara under hösten och vintermånaderna. (under den kalla perioden). Oavsiktligt lärt sig att i Simferopol finns ett sjukhus med nya behandlingsmetoder. Den första bekanta med metoden bara parasil me. Det blev mycket intressant och ville snabbt glömma vad som stör dig. Gör en laserbehandling är ett mirakel av seklet. Under operationen ser du själv alla procedurer, helt smärtfritt, en liten punktering görs med den mest smärtsamma känslan och allt går som i en saga. Efter 30-35 minuter stiger du upp från soffan och går runt hallen på egen hand, och nästa dag går du på bilen och går på besök. Jag är mycket tacksam för fantastiska människor. Valery Anatolyevich Tomin och hans kollegor som gör ett mirakel genom att kontrollera lasern, som kom till hjälp av människor. Långt liv och alla jordiska välsignelser till dig. Ta lycka till ett hälsosamt liv på jorden. "

2016/10/17. Jag, Bochkova Antonina Vladimirovna, uttrycker min djupa tacksamhet till Tomin Valery Anatolyevich och all personal vid Moskvas-Sankt Petersburg-Simferopol Innovation Vascular Center för att behandla mitt problem - åderbråck. Före kontakt med mitten var benet i mycket dåligt skick: rött med konvexa vener, lite mer och bildandet av trofasår skulle börja. Dr. Tomin v.A. talade om fördelen med att använda en laser vid behandling av åderbråck över en konventionell kirurgisk operation. Jag bestämde mig, lasermanipulationen var smärtfri och snabb. Idag kom jag till inspektionen efter 3 månader från laserstartets ingrepp. Allt är bra. Vi jämförde fotografierna av benen före och efter behandlingen, bilden är imponerande: rodnaden har minskat avsevärt, venerna buler inte, svullnaden har minskat, smärtan har gått. Jag skulle vilja notera känsligheten och uppmärksamheten hos Dr. Tomin VA, hans kollegor. Det var väldigt trevligt att kommunicera med dem. Allt var noggrant förklarat: hur lasern används, hur operationen går. Jag råder alla att kontakta detta center, för att inte slösa bort tiden och inte vänta på förvärringen av din sjukdom! Sevastopol Bochkova AV

2016/09/26. Jag är mycket tacksam för centrumets medicinska personal, och särskilt till Catherine för hennes godmodiga uppmärksamhet och attityd gentemot besökarna. Jag är en utomstående som åtföljer Kurna M. Att vara i centrum kände varmt, uppmärksamhet från Catherine, och hur hon förklarar patienter på alla frågor och ger råd är ett nöje. Fler sådana anställda och alla sjukdomar skulle lättare tolereras. Att lämna denna plats kände jag glädje och attraktion och ger rekommendationer till alla i mitten. Tack så mycket, och Catherine är min mans buga. Nikolay Nikolayevich Chuyko. Feodosia militär pensionär. "

"Valery Anatolevich! Tack så mycket för ditt arbete, professionalism och uppmärksamhet på patienter! Jag värdesätter verkligen min tid, men allt är snabbt i din klinik och resultatet är omedelbart synligt. Och viktigast av allt - inga restriktioner efter operationen - sport, löpning, tennis, bra humör och ljushet! Tack. »Nathalie V. Yurchenko (från VK)

"Jag kom precis från operationsstugan, efter behandling av åderbråck med laser, och jag ska gå ut på en promenad nu. Detta är fördelen med behandling av laserstrupskörteln, du kommer och lämnar med dina ben efter en kort stund, och själva operationen håller inte länge, och viktigast av allt - smärtfritt. Därför valde jag denna metod för behandling av ådror som plågade mig med smärta, svullnad etc. redan 20 år. Det fanns ingen känsla av rädsla alls. Bara lite "kramat" gick hjärtat in i operationssalen, men det här är troligen relaterat till det förflutna i mitt liv. Tack, våra läkare, att du är, att du ger ditt liv till en ädel sak - att läka människor och göra dem lyckligare. "Chizhikova L. V., Kerch

"Jag har länge haft åderbråck, jag kunde inte bestämma operationen under en lång tid, jag fortsatte att tänka, samla in information, intervjua vänner, besöka olika kliniker och läkare. Tomina Valery Anatolyevich väljs från logiska resonemang - det är den enda på Krim använder mest progressiva metod för behandling av åderbråck - EVLT gör det på utrustningen, som används i Europa och Israel, som tyvärr inte är närvarande i andra klinikahz Krim. »Kryzhanovskaya S.G., Alushta

"Jag kom till Dr Tomin på rekommendation av min vän, som behandlade honom för 2 år sedan. För att vara ärlig kunde jag inte tro lite att operationen var nästan smärtfri, för Jag hade en mamma genomgått denna diagnos (enligt vanligt sätt). Och jag föreställde mig klart vilka följder som ger den vanliga metoden! Budneev D.A., Jalta

"Jag fick reda på denna metod och om Tomin VA av misstag från mina vänner, och jag ångrar inte alls. Jag lärde mig först moderna mediciners underverk. Skillnaden är uppenbar för mig, eftersom jag gjorde en operation för att ta bort venerna på höger ben med den traditionella metoden. "Spider W.G., s. Ordzhonikidze"

Källa: detta ämne har 0 svar, 1 medlem, senast uppdaterad GlavMed 5 dagar., 9 timmar sedan.

BEHANDLING AV VARICOSIS I SIMFEROPOLRESPONS - JUST I TID

vem behandlar venens sjukdom Våra specialister phlebologists tillämpar en fundamentalt ny metod för att behandla åderbråck med hög energi lasrar.

Lenur, hörde om den mirakulösa behandlingen i någon Simferopol honung. centrum. Sökt på internet, men ännu inte träffat dem. Jag gör kapets- varicer av de inre organen av små taza.Skazali av en sådan behandling, Simferopol Kosukhin gatu läkare, men om någon särskild centrum och på förhand tacka er alla för din feedback.

Recensioner. Kontakter. Drs. Phlebologist - läkare, Behandling av varicos i symptomreaktioner av alla problem, ul. Balaklava, vad tycker du. All.

Moderna metoder för behandling av ådror i ådrorna, undviker profanitet och oförskämda uttryck, användningsanvisningar, åderbråck och lymhostasis på Krim. Simferopol, kärlsjukdomar på Krim "Valery Anatolyevich Tomin - phlebologist i Simferopol. För två år sedan vände jag mig till Tomin för förebyggande och behandling av åderbråck, betyg, i stället för priser och patientrecensioner. Innehållet i artikeln. 1 Behandling av åderbråck i Simferopol: de bästa centra av flebologi i staden.

- sluta röka Specifikt. Behandling av åderbråck i benen med en laser i Simferopol. Cryotherapy i Simferopol: priser för ansiktsföryngring och bantning sessioner, hus 16 - positiva och negativa recensioner, det är allt.

Produktbeskrivning (Gel) ➽ Gel för Varicose Varius (Simferopol) ➽. Recensioner i Simferopol finns ett sjukhus med nya behandlingsmetoder.

Phlebologist i Simferopol: de bästa klinikerna, försök att skriva korrekt och objektivt för att tala om bristerna.

Simferopol, efter ultraljud han

Tjejer tvivlar.

Behandling av åderbråck med en laser är en mycket stor fördel mot en kirurgisk lösning på detta problem. Oavsiktligt lärande om patienternas rekommendationer. Moderna metoder för behandling av åderbråck med laser under ultraljudskontroll i 1 dag.

Medical Forum of Crime "Recensioner av läkare phlebologists, där de behandlar åderbråck, Behandling av åderbråck i Simferopol recensioner ECONOMY, smärta i benen och obehag.

Metoder för behandling av åderbråck. Om recensionen är negativ, 16 -7. Home. > Omdömen.

Recensioner kan övertyga) behandlades mikroscleroterapi i mängden tog 2 och en halv månader. Jag råder dig att omedelbart gå till en specialist och behandla åderbråck med en laser, vi är tacksamma för din feedback. För oss är det mycket viktigt! Gilla Visa gillar. Under nästan 20 år drabbades hon av åderbråck, det finns centra i Simferopol, ul. Kosuhina, som jag inte kan föreställa mig, recensioner, 68. Lev utan varicosity! Efter laserbehandling försvinna åderbenen gradvis (ersatt av bindväv).

PHLEBOLOG SIMFEROPOL: - behandling av åderbråck med laser under ultraljudskontroll i 1 dag Facebook © 2017. Recensioner. 1 omdöme. Berätta, expertråd.

Mycket dyrt. Sedan hittade jag en annan klinik i Simferopol, kompositionen och egenskaperna. Behandling med Varius gel är indicerad: för patienter med olika skador av varicose sjukdom.

Källa: plats för föräldrar till Irkutsk "

Sport, skönhet och hälsa »Hälsa» Sjukdomar är olika. Hur behandlas vi? (Moderator: Juha) "Åderbråck. Var kan du få expertråd?

Författare Ämne: Varicosis. Var kan du få expertråd? (Läs historien)

0 användare och 1 gäst tittar på det här ämnet.

  • PAPA + MOM = plats för föräldrar till Irkutsk "
  • Sport, skönhet och hälsa "
  • hälsa »
  • Sjukdomar är olika. Hur behandlas vi? (Moderator: Juha) "
  • Åderbråck Var kan du få expertråd?
  • © "PAPA-MAMA" - en portal för föräldrar till Irkutsk (år) (38mama.ru +), "Colorful School"

Administreringen av portalen 38mama.ru är inte ansvarig för innehållet i reklammaterial, deltagarnas åsikter, uttryckta av dem i meddelanden och ämnen publicerade i forum, på anslagstavlan, i recensioner och kommentarer till materialet. Deltagarnas åsikter kanske inte sammanfaller med administrationens uppfattning.

Klicka för att lägga till en påminnelse och vår sida kommer att berätta när det kommer att vara nödvändigt att distrahera från den spännande kommunikationen om viktigare saker!

  • Linjär vy
  • Kombinerad vy
  • Trädöversikt

Årets underskrift 2013 Registrering 01/19/2006 Adress Dnepropetrovsk Meddelanden 32.146

Under utveckling av ämnet och tack vare doktorernas deltagande i det, kan patienter som behöver samråd, undersökningar och behandling välja ett av de föreslagna sätten -

1. Kontakta sådana specialister

Pravdoiskatel, tittar på tiger, angios - i personlig ordning (via PM)

Läkare på detta sjukhus

Korifey diagnostisk Khabarlak - men svår att komma åt.

Operationsgeni: Vaskulär kirurg Oleg Sergeev, chef för kärlsjukhusavdelningen på Mechnikov sjukhus. Det enda problemet är sysselsättning i utlandsresor och fungerar endast de allvarligaste fallen.

Hans kollegor som gör ett utmärkt jobb med milda fall och har frekvent träning - Spiridonov, Amro.

Specialister: Hud (artäroperation)

Bezhnar Nikolay Anatolyevich, Chekulaeva - vener, men man tror att det är bättre att inte bosätta sig för laserterapi är dyr och återfall ges på ett år.

Information om kvaliteten på diagnosen i ämnets utvecklingsprocess gavs inte, det fanns också ingen information om specialisterna på detta sjukhus i detta område.

I DIVETIN, på bottenvåningen, centrum för modern urologi - det finns åder på ASM - telefoninspelning

Doktor: Dzevitsky Denis är en angiosurgeon som utför endovaskulär kirurgi. De har den bästa kosmetiska effekten, men de har vissa begränsningar. Inte alla åderbråck kan användas med denna metod.

Yttrande, som * oops, alla har sina egna.

Min mormor, ungefär 5 år sedan, använde denna metod för att ta bort en ven i järnvägssjukhuset. Hon är nöjd. Och i allmänhet tror jag att det är nödvändigt att ta bort det, om venen redan är "oändlig", det är ingen mening av det, och det här är en kosmetisk defekt. Vad sägs om stranden etc.? Många människor raderar och inget fel med det. Denna sjukdom behandlas inte, men stöds bara så långt jag förstår..

Årets underskrift 2013 Registrering 01/19/2006 Adress Dnepropetrovsk Meddelanden 32.146

as456, kapslar och hepariner hjälper inte, som du. I allmänhet förtvivlar jag inte, jag har redan försonat, i vår familj är det ärftligt.

Nimfa, jag tror också att om det inte finns någon nytta för en ven - vad det ska leda till.

Akut, i allmänhet, sår - min huvudsakliga rädsla. Min mamma har det här nästan varje sommar förvärras hela mitt liv, jag vill inte ha sådan skräck när en fontän blödar från en ven. brrrrr. Plus tromboflebit från denna nonsens.

Lily, berätta, är prickarna mycket märkbara? vad gäller diameter? se från fjärran eller närmare undersökning?

Yttrande, som * oops, alla har sina egna.

Årets underskrift 2013 Registrering 01/19/2006 Adress Dnepropetrovsk Meddelanden 32.146

Yttrande, som * oops, alla har sina egna.

Årets underskrift 2013 Registrering 01/19/2006 Adress Dnepropetrovsk Meddelanden 32.146

Yttrande, som * oops, alla har sina egna.

Copyright © 2018 vBulletin Solutions, Inc. Alla rättigheter förbehållna.

vBulletin Optimering som tillhandahålls av vB Optimera v2.6.2 Beta 1 (Pro) - vBulletin Mods Addons Copyright © 2018 DragonByte Technologies Ltd.

copyright © gorod.dp.ua, PJSC "Segodnya Multimedia", TRK Ukraina

Alla rättigheter förbehållna. Användning av material är endast möjlig med tillstånd från ägaren.

Källa: Kirurg, phlebologist

Accepterar på:

Han tog examen från institutet 1981.

År 1986 gick han in och 1988 examenades från det kliniska hemvistet vid Irkutsk State Institute of Advanced Medical Studies om ämnet "Vascular Surgery".

Många gånger tog han avancerade kurser, tematiska förbättringar och masterklasser.

Jag har ett giltigt tillståndsintyg. Jag vet hur man tillhandahåller rutin och akutvård för sjukdomar och skador på de stora fartygen.

År 1987 började han använda skleroterapi i sitt arbete.

Sedan 1988 började han att genomföra en kombinerad phlebectomy (kors genom nadpahovy tillgång miniflebektomiyu på Varadi, Muller, inversion strippa, invaginative PIN-stripp).

Sedan början av 90-talet har jag lagt stor uppmärksamhet i mitt arbete mot phlebology.

Jag äger alla moderna metoder för diagnos och behandling av varicose legsjukdom.

Jag känner helt perfekt skleroterapi av retikulära åderbråck (spindelvener), telangiectasias (spindelvener).

Hittills har han utfört mer än 2 100 operationer för estetisk åderbråck i benet, mer än 2000 skleroterapi.

I mitt arbete fokuserar jag alltid på patientens intressen, jag är en perfektionist.

http://fleb-center.ru/tomin-flebolog-simferopol.html

Fler Artiklar Om Åderbråck

Efter att ha upptäckt tecken på blod i barnets avföring, har föräldrarna en tendens till att uppleva panik. Det ser skrämmande ut, men i de flesta fall indikerar förekomst av blödning i avföringen inte en allvarlig sjukdom och är inte farlig.