Spindelvävnad: symtom och behandling av åderbråck

Gel Hästkrafter är ett kosmetiskt medel som många använder för att behandla åderbråck i nedre extremiteterna. På förpackningen hittar du inte inskriptionen "från åderbråck". Där indikeras att det är en toninggel för fötterna. Men den populära på Internet reklam, recensioner, den officiella hemsidan för medel Hästkrafter - allt detta indikerar möjligheten för dess framgångsrika användning vid kronisk venös insufficiens.

ansökan

Åderbråck är inte en indikation på användningen av gelhästkrafter. Denna rekommendation finns i reklam, men inte i bruksanvisningen. Officiellt tonisk gel Hästkraft med extrakt av leech och hästkastanj används vid:

  • spela sport
  • ökade belastningar på nedre extremiteterna;
  • förstärkning av det vaskulära mönstret på benen.

Vid åderbråck är användningen av gel tillåtet. Hästkrafter används endast som hjälp vid komplex terapi. Effekter som deklarerats av tillverkaren enligt instruktionerna:

  • har en kylning och tonisk effekt;
  • stärker kärlväggen
  • minskar inflammation
  • ökar elasticiteten hos venerna och kapillärerna;
  • förbättrar vaskulär permeabilitet;
  • minskar tyngd i benen.

Den officiella sidan anger också andra terapeutiska egenskaper hos gelhästkraften, som saknas i bruksanvisningen. Det hävdas att det minskar blodkoaguleringen, bedövar, förstör bakterier, lindrar svullnad och smärta i lederna, normaliserar blodtrycket och accelererar vävnadsregenerering.

instruktion

Gel Hästkrafter från åderbråck ska användas kontinuerligt, kontinuerligt, 2 gånger om dagen. Det är önskvärt att kombinera dess användning med en massage. Det finns inga kontraindikationer. Det är emellertid oönskat att tillåta dess kontakt med slemhinnor och öppna sår.

Hästkraften innehåller leech extrakt. Det består av hirudin - ett ämne som minskar blodkoaguleringen. Möjligen, när det appliceras på ett sår, kommer medlet att öka risken för blödning.

struktur

Sammansättningen av gelhästkraften innehåller många komponenter. De viktigaste är:

    mentol - ger en terapeutisk effekt av läkemedlet, eftersom det kyler huden;

leech extrakt - reducerar blodpropp, som gav en tillräcklig dos (det anges inte av tillverkaren), minskar risken för blodproppar;

  • hästkastanjutdrag - venotoniskt medel, ineffektivt med lokal användning.
  • Andra aktiva beståndsdelar i gelén Hästkrafter från åderbråck:

    • glycerol;
    • sojabönolja;
    • propolis extrakt;
    • vild rosmarin extrakt;
    • eteriska oljor av mint, lavendel, kryddnejlika, eukalyptus;
    • comfrey extrakt;
    • björkblad extrakt;
    • klorofyll;
    • kamfer.

    Några av dessa gelkomponenter ökar kylningseffekten av mentol. Men de flesta har ingen uttalad terapeutisk effekt på åderbråck i nedre extremiteterna. Huvudseffekten beror på mentol, flera eteriska oljor, samt extrakt av leech och hästkastanj, förutsatt att de finns i tillräcklig dos.

    Gelhästkrafter är en av de mest prisvärda lösningarna för åderbråck. För ett paket på 500 ml betalar du bara 400 rubel. Det kommer att räcka för flera månader av kontinuerlig behandling.

    Det bör dock noteras att de billigaste drogerna med lokal åtgärd för åderbråck endast överstiger hästkraften till priset. Till exempel kostar förpackningen av Troxerutin-gelen av den inhemska produktionen 35 rubel för 40 g.

    Läkarens granskning

    Gelhästkrafter är utan tvekan en av de mest föredragna läkemedlen för åderbråck för människor. Dess främsta fördelar är:

      låg kostnad för behandlingen;

    stor mängd förpackningar, vilket garanterar kontinuiteten i den terapeutiska kursen

  • naturlig komposition som ökar patientens vidhäftning till behandlingen.
  • Gel Hästkraften från åderbråck är dock inte särskilt effektiv, och farmaceutiska preparat är inte på något sätt en panacea, som huvudsakligen beror på innehållet i mentol.

    Samtidigt har hästkrampen från åderbråck många nackdelar:

      registreringsformulär - kosmetika, inte ett läkemedel, vilket indikerar avsaknaden av bevis för effektivitet;

    doser av aktiva beståndsdelar är inte listade

  • sannolikt är koncentrationen av aktiva substanser ganska låg, eftersom kompositionen innehåller ett större antal komponenter.
  • Det är inte värt att vänta på mirakel från hästgel, men denna åtgärd ger utan tvekan tillfällig och ganska snabb lättnad. Det kyler huden, som å ena sidan ger en distraherande effekt, minskar smärta, och å andra sidan toner åderna och reducerar temporärt deras permeabilitet, vilket ger en decongestant effekt.

    Spridningen av åderbråck påverkas emellertid inte av hästkraftsgel eller andra lokala droger från apoteket. Använd verktyget endast för att snabbt minska symtomen på sjukdomen. Du borde inte räkna med långsiktiga effekter även vid kursapplikation.

    http://varikostop.ru/krema-ot-varikoza/gel-loshadinaya-sila-ot-varikoza-sostav-instrukciya-cena-otzyv-vracha.html

    Dessa recensioner av tonisk gel "Hästkrafter"!

    1 Kommentar 614 Visningar

    Cirka 68% av Horsepower Toning Gel recensioner innehåller endast positiv information om den. Vilka komponenter i läkemedlets sammansättning fungerar så effektivt, och matchar priset med kvaliteten? Många är intresserade av hur man korrekt applicerar verktyget för att dra största möjliga nytta av det.

    Sammansättning som tonar

    Toning gel, som alla produkter av "Horse Power", är baserad på naturliga produkter. De viktigaste aktiva ingredienserna är hästkastan och medicinsk leech-extrakt, som har en stark effekt:

    • avlägsnande av svullnad, trötta lemmar;
    • öka elasticiteten hos blodkärlens väggar;
    • acceleration av blodcirkulationen;
    • ett hinder för förtjockning av blod, bildandet av blodproppar.

    Hästkastan har egenskap av en dirigent - det tillåter andra medicinska ämnen att tränga in i djupa vävnader.

    Även i gelén finns sådana eteriska oljor för fotens tillstånd:

    1. Soja. Kan penetrera i de djupare skikten av epidermis, i större utsträckning har en effekt på huden, uppdaterar den.
    2. Eucalyptus. Hjälper att lindra trötthet och smärta i fötterna, deodoriserar fötternas hud, eliminerar svampsjukdomar.
    3. Eter nötkött. Det har en uppvärmningseffekt, liksom kamfer i gelén, så att du snabbt kan slappna av.
    4. Mint. Huvudmålet med mintsmakad eter är att lindra trötthet, återställa kroppsstyrka. Lämnar smärta i benens muskler.
    5. Lavendel. Tar bort puffiness, lugnar, minskar smärta.

    Inte bara eteriska oljor har en avkopplande och förstärkande effekt utan även extrakt från andra växter, som innehåller en liten mängd i kompositionen, men resultatet är inte mindre högt. Ytterligare gelämnen är:

    • comfrey extrakt;
    • propolis;
    • vild rosmarin;
    • björksoppa.

    Ledum och propolis hjälper också till att minska inflammation. För att ge gelén den nödvändiga konsistensen kompletteras kompositionen med demineraliserat vatten, metylparaben.

    Verktyget börjar agera omedelbart, med långvarig användning uppmärksammar personen en signifikant förbättring av benens tillstånd. Vaskväggen blir mindre märkbar efter 21-28 dagars användning av läkemedlet.

    För referens! Samma effekt har salva och balm från tillverkaren, de aktiva ingredienserna är desamma, men de ämnen som påverkar läkemedlets konsistens är olika.

    Indikationer för användning

    Gelén hjälper till att bli av med trötthet och smärta i benen efter en lång arbetsdag. Verktyget visas för de som har ett kärlnät på benen eller genom hela kroppen har blivit mer uttalad, ljus. Den terapeutiska effekten av läkemedlet har i sådana patologier:

    • benägenhet för tromboflebit
    • åderbråck
    • flebit;
    • domningar;
    • konvulsioner;
    • ateroskleros i nedre extremiteterna.

    I närvaro av blåmärken eller hematom hjälper gelén att bli av med dem på kort tid.

    Det är nödvändigt att applicera en liten mängd gel på fötterna och fördela den med massorörelser över hela problemområdet. Daglig användning rekommenderas på morgonen och kvällen. Efter applicering kan du ligga ner på ett sådant sätt att fötterna är i en viss höjd i förhållande till hela kroppen.

    Finns det några kontraindikationer och biverkningar?

    Instruktionerna för läkemedlet indikerar att gelén inte ska användas om det finns en allergi mot någon av komponenterna i läkemedlet. I närvaro av öppna sår eller hudsjukdomar inom tillämpningsområdet kan medel vara en stark brännande känsla och andra obehagliga känslor. Läkemedlet rekommenderas inte för dålig blodpropp.

    Om huden är känslig är det nödvändigt att försiktigt applicera gelén och noggrant övervaka hudens tillstånd. En bieffekt kan vara:

    Med konstant användning av läkemedlet, om det finns en biverkning, kan det finnas allvarliga hudproblem upp till bildandet av sår.

    För referens! Liten tändning och brännande känsla under de första minuterna efter appliceringen av produkten är naturlig.

    Frigör formulär och pris

    Toninggelen "Hästkrafter" tillverkas i 500 ml injektionsflaskor med en grön etikett som visar en häst. En ogenomskinlig plastflaska är förpackad i en kartong inredd i samma design som flaskans etikett.

    För referens! Balsam produceras nästan i samma form, salva och grädde - i ett 250 ml rör.

    Priserna på "Hästkraften" -gelen är ganska överkomliga - från 500 till 1000 rubel kommer det att finnas tillräckligt med förpackningar för regelbunden användning i 30 dagar.

    Var kan man köpa verktyget?

    Det är möjligt att köpa Horse Horse Force antingen i ett stationärt apotek, ibland under order eller via den officiella hemsidan eller onlineapoteket. Priserna kan variera något, kostnaderna kommer att sänkas på webbplatser, och leverans med bud eller via post är gratis.

    För referens! I internetapotek finns det flera varianter av handelsnamn av gel med extrakt av läkemedelsleech och hästkastanj.

    Vad rådgör läkare?

    Läkarnas åsikter om gelén är oftast positiva, om patienterna använder det korrekt. Experter rekommenderar emellertid inte självständigt att behandla fötterna med denna lösning om problemen är allvarliga, till exempel tromboflebit eller åderbråck. I sådana fall behövs väsentliga, effektivare droger och andra behandlingsmetoder, och gelén kan användas som tillägg.

    För att hjälpa trötta ben efter en lång promenad eller efter att ha satt i sittande läge är gel ett oumbärligt verktyg. Långtidsanvändning av läkemedlet är opraktiskt eftersom om du ständigt stoppar sådant obehag kan du hoppa över den ursprungliga utvecklingen av patologier.

    Testimonials från dem som har försökt hästkraften på sig själva

    Recensioner av "häst" gel innehåller information om den snabba effekten och säkerheten vid användning. De noterar den trevliga doften av produkten och det låga priset för sådana volymer. Negativa recensioner är mindre vanliga, medan huvudkriteriet för missnöje är individuell intolerans. Vissa köpare försöker behandla de försummade fallen av åderbråck med en gel och kritisera det, utan att få ett resultat.

    Jag jobbar som försäljningskonsult, jag använder affärsstil i kläder, jag kan inte klara sig med skor med klackar, så vid slutet av arbetsdagen, och ännu närmare helgen, mina ben bara buzz utan att sluta. Jag vet inte vad jag skulle göra utan en tonisk gel från "Horse Power" - bara de räddar mig!

    Christine, 34 år gammal.

    Under graviditeten hade jag spindelvener på benen, doktorn sa - om du inte tar förebyggande åtgärder, kan åderbråck inte undvikas, så nu bär jag kompressionströjor och smutsar regelbundet med "Hästkraft", toninggel.

    Arbetet innebär kontinuerligt att springa runt, så benen lider, skadar. De rådde den gröna gelén från "Horse Power", det sparar, en trevlig lukt. Jag har använt det redan ett halvår. Jag köpte ett lager på webbplatsen.

    Och gelén från "Horse Power" hjälpte inte mig, eller snarare jag hade inte tid, så började en sådan hemsk allergi att jag fick ge flaskan till min granne. Hon är glad, lovar bara verktyget, nu ska hon beställa.

    http://ekonomim24.ru/medicina/gel-loshadinaya-sila-otzyivyi

    Horse Force Toning Foot Gel med hästkastanje och Leech Extract Horsepower. - granska

    I slutet av sommaren bestämde jag mig för att ta hand om mig själv och ta bort effekterna av sommarcelluliter! Jag bestämde mig för att göra det här hemma. Jag visste att nu använder många människor Horse Power Gel som ett hemomslag. Jag ansåg att varje omslag skulle kosta mig 40 rubel och köpte för experimentet.

    Lägg de första 10 dagarna kajly dag på hela kroppen, lindad i plastfolie och ligg under en filt. Efter 5 minuter blir det väldigt kallt, men du måste vara tålmodig lite och sedan njuta av det snyggt) Med tiden tog det 1-1.5 timmar.

    Resultaten är följande: ingen cellulit. hudspänningen minskade volymen med 4 cm (höfter och buk). Spindelvenerna på benen var borta. Och benen som helhet blev ljus och luftig.

    Stor gel för ådror och trötta ben och ett bra lymfatiskt dräneringsverktyg!)))

    11 oktober 2013

    Folket är så lockande att beskriva Hästkraftsserien, att det verkar som jag snart kommer att mogna för det. Det är bara den sortens mångfald som jag måste förstå. Och det måste sägas inte hända snart. På en gång, något som detta och det som grepp.

    Och när jag tittade på all denna mångfald, insåg jag att jag under några år kan leva fridfullt och inte spendera pengar på kosmetika. Och jag skulle redan ha hoppat bakom denna serie.

    Svetlana
    Krasnodar aktiv deltagare

    11 oktober 2013

    Citat: "Jag tillämpade de första 10 dagarna varje dag på hela kroppen, lindade den i matlindning och låg ner" - hur är det? I filmen till klackarna? Och varför?

    Det verkar för mig att det nu finns ett sådant val av anti-celluliter produkter att det är åtminstone oklokt att återuppfinna hjulet med geler som inte är avsedda för detta.)))

    11 oktober 2013

    Una Mama, hittade sammansättningen av den här saken

    Demineraliserat vatten. Sojabönolja. Glycerin. Mentol. Kamfer. Trietanolamin. Karbopol. Blanda "För trötta ben." Hästkastanjutdrag. Extrakt leech medicinsk. Eucalyptusolja är väsentlig. Peppar extrakt. Propolis extrakt. Utdrag av vilda rosmarinskappar. Comfrey extrakt. Björkblad extrakt. Essensiell olja av klove. Klorofyll. Metiparaben. Propylparaben.

    Tja, och avsedd eller inte - det här är från det onda. Det är självklart inte särskilt lönsamt att tänka på billiga och effektiva saker för människor. De kommer att köpa för sig själva och dyrare. Och kemi kommer det att finnas mer.

    En positiv återkoppling om internetets resultat är havet. Vissa skriver även att de rådde doktorn. Och jag tror det.

    Men det här är min åsikt. Jag skulle definitivt försöka den här serien. Men du måste använda dessa mänskliga krämer, med kemi, som redan finns i lager. Men jag tror att det kommer att hända.

    Trots allt är huvudindikatorn resultatet.

    Svetlana
    Krasnodar aktiv deltagare

    11 oktober 2013

    Elena, jag önskar utmärkta resultat)))! I effektiviteten av några medel är det viktigaste att vi är tro på dem. Och regelbundenheten av deras användning. Jag tror till exempel på fysiska. Övningar och matlindning, och vad är under det - det spelar ingen roll, även om barnkräm)))

    11 oktober 2013

    Una Mama, tack för förslagen. Men faktum är att jag inte har någon cellulit än. Och jag menar inte särskilt denna kräm, men i synnerhet den här serien. Och om jag använder anti-celluliter saker (även om jag inte tror på dem), det är bara för förebyggande. Och bara för att du vill.

    Helt enig med orden om träning. Och ärligt talat förstod jag inte varför celluliter skulle öka efter sommaren. Jag tycker att det borde vara tvärtom. Eller kanske jag har fel, helt enkelt för att den här koppen har gått förbi mig nu?

    Kärnan i min kommentar - Jag börjar att TRUST (HÖR INTE) HORSE-POWER-serien. Det är allt.

    Rozario
    Någonstans i Asien. Aktiv medlem

    11 oktober 2013

    Och jag är på något sätt rädd för denna kosmetika, det verkar för mig att det finns en så stark koncentration av allt som en person kanske inte passar, min mamma och jag köpte schampo när vågan gick och även Sobchak lovade denna "hästkrafter", tvättades ett par gånger, hår som slår, hårt, hårbotten klåda från torrhet och irritation, som en hästman!

    Och de bestämde sig väl, vad för honom då en vän till oss, en läkare, sade att om de inte kan använda den mer än en gång i veckan, eftersom fonderna är mycket koncentrerade och du kan åtminstone tjäna en allergi. Jo, det är bara min åsikt, någon gillar, smaken och färgen som de säger att markörer är annorlunda och koden är annorlunda för alla, jag vill hellre smälta med kemi men specialiserad, "för folk", låter dumt men visste inte hur man skulle formulera den här frasen.

    Svetlana
    Krasnodar aktiv deltagare

    11 oktober 2013

    RoZario, support! )))

    11 oktober 2013

    Elena, jag förstår dig väldigt bra) De ser mina ögon också, och alla köper händer)))

    Gelén är verkligen super. Det är bra såväl som från åderbråck, och från celluliter och minskning från överflödiga volymer. värt ett försök.

    11 oktober 2013

    Una Mama, och här till klackarna? Vanligtvis, när du gör en anti-cellulite wraps, linda problemområden med en film!

    Bara denna gel är mycket väl utformad för dessa ändamål. Den innehåller klorofyll!

    Klorofyll hjälper till att vitalisera kärlsystemet i benen och förbättra cirkulationen (strömmen är blodflödeshastigheten). Detta är viktigt eftersom det på grund av dålig blodcirkulation finns brist på syre och mineraler för att ordentligt närma venerna.
    Klorofyll är också en källa till vitamin K - ett vitamin för friska år och friska ben och blod.

    Och många användbara eteriska oljor!

    På grund av den aktiva effekten av eteriska oljor elimineras inte bara fettceller, men även blodkärl och lymfsystemet, en övergripande lösning på problemet, störningar av vatten, fett och kolhydratbalans, hormonella och åldersrelaterade förändringar i hud och subkutan vävnad regleras och kompenseras. Celluliten försvinner.
    Eteriska oljor har smärtstillande och antiinflammatorisk verkan! Förbättra blod- och lymfcirkulationen! Eliminera trängsel i venerna! Tona blodkärlens väggar! Och de har en fördelaktig effekt på hela kapillär-venösa systemet i kroppen.

    Denna gel är exakt användbar och ger sina resultat. Dessutom är omslaget kallt, vilket är mycket mer användbart än det heta.

    http://sponzhik.ru/hors+fors/toniziruyushchiy+gel+dlya+nog+s+konskim+kashtanom+i+ekstraktom+piyavki+loshadinaya+sila?oid=120100

    Gel "Hästkrafter" från celluliter

    Gel "Hästkrafter" från celluliter utvecklad och tillverkad av det ryska företaget "Dina +". Grundades i slutet av förra seklet (1993) tillsammans med "Dina Cosmetics France" (franskt företag).

    Om tillverkaren

    Initialt gjordes endast tandkräm och schampo, men fem år senare togs riktningen för att utveckla kosmetiska produkter. För närvarande samarbetar detta företag med många företag ("Nazar Laboratory", "Russian Line", "Medicomed").

    Sammansättning och verkan

    Balsam "Hästkrafter" mot celluliter är mättad med följande komponenter:

    • mentol och leech-extrakt (det första är huvudelementet, har en lugnande och kylande effekt, den andra återställer och förbättrar blodet, är en katalysator för snabb koagulation, näring cellerna med syre och bryter ner fettackumulering).
    • extrakt från björkblad (tar bort puffiness och inflammation i lederna, är en analgetisk tonisk effekt på lymfatisk dränering), komfrey (regenererar dermis), vild rosmarin (analgesi);
    • hästkastanj (ökar kärlväggen i kärlväggarna, stärker dem, motverkar bildandet av trombos, små blodproppar löser upp);
    • eteriska oljor av kamfer och eukalyptus (lindring av trötthet, aktiverar ämnesomsättning, ökar blodflödet, har antispasmodiska och antiseptiska egenskaper), kryddnejlika och lavendel (stimulerar mikrocirkulation, antiinflammatorisk kvalitet, smärtlindring).
    • propolisbi (restaurering av hudytan).

    Gel från celluliter "Hästkrafter" har inte tidigare utfört omslag. Ointments huvudfokus är att behålla tonen i venerna för att förhindra kärlsjukdomar. Men nu används det framgångsrikt i kampen mot celluliter (celluliter).

    "Gel Horse Force" är en återhämtning som liknar den kalla omslaget som erbjuds av skönhetssalonger, med hjälp av att du kan slå fettpålagringar, "apelsinskal", har lymfatiska dräneringskvaliteter. När den används varje dag i en månad minskar kroppens volym, huden blir jämn och spänd, spindelvenerna försvinner och trötthet i benen minskar.

    "Hästkraft" från celluliter, enligt de flesta kvinnor kan du uppnå följande resultat:

    • justera kroppens kontur
    • slät hud nodularitet;
    • eliminera flabbiness;
    • öka elasticiteten och elasticiteten hos integumentet;
    • fungerar som en anti-cellulitflöde (särskilt i första etappen);
    • problemområden gå ner i vikt (dra åt benen och skinkorna, magen blir platt).

    Om du följer tillverkarens rekommendationer, är det möjligt att bli av med fem kilo om tio dagar. Detta är ett riktigt sätt att minska kroppens volym i nödvändiga zoner och "apelsinskal".

    • åderbråck
    • daglig intensiv träning
    • den tidigare bildningen av celluliterproblem;
    • smärtlindring av muskler och ledband;
    • överdriven svettning;
    • med svullnad
    • i händelse av skada
    • förekomsten av kapillär "stjärnor" och gallret.

    Huvudfunktionen - giftiga ämnen, slagg och andra föroreningar avlägsnas genom blod (genom njurar och lever), och inte genom porer. Effekten är en minskning av temperaturen i musklerna, minskning av blodkärlen, avlägsnande av överskott av ackumulerad vätska, ökad hudton, aktivering av alla interna energireserver, splittring av fettavlagringar, avlägsnande av cellulit.

    Instruktioner för användning

    • Innan du använder hästkrafter, är det nödvändigt att utföra preliminär rening (scrubs, peels), det rekommenderas att använda naturläkemedel, som innehåller druv- eller aprikosfrön, eller kaffegrund kan detta uppnå maximala resultat.
    • tvätta ytan av dermis och torka den med en handduk;
    • sprida grädden på problemområdena (helst tjock), gnugga inte det;
    • Wrap med plastfolie (linda i flera lager);
    • lägg på tjocka kläder, täck upp dig själv med en filt (råd - gå på språng eller gör läxorna, eftersom aktiva rörelser ökar svettningen och splittringen av feta ackumulationer);
    • sessionens varaktighet - en timme (kanske lite längre);
    • tvätta gelén (använd inte gel och tvål), applicera en fuktkräm.

    Använd kompositionen två gånger om dagen (på morgonen efter att ha duschat - smutta ut en liten mängd och gnugga det lätt, på kvällen - wrap, efter att ha avslutat rengöring och badning).

    Innan du använder produkten är det viktigt att testa huden för känslighet (allergitest). Applicera en eller två droppar på armbågens inre område eller på handleden. Vänta en halvtimme. Om det inte finns något utslag, rodnad, kliande känsla, är du välkommen att börja umgås.

    Lita inte bara på detta mirakelverktyg för att snabbt bli av med problem, använd den i samband med sådana förfaranden:

    • följ en diet (äta rätt);
    • lång promenad eller springa;
    • delta i gym och utföra intensiv fysisk ansträngning;
    • vägra cigaretter och alkoholhaltiga drycker;
    • gör massage (anti-celluliter, regenererande);
    • använd eteriska oljor.

    Det är möjligt att köpa läkemedlet "Hästkrafter" från celluliter i apotekskedjan, specialbutikerna eller på Internet på Ozon-webbplatsen (Ozon) till ett överkomligt pris (varierar från 500 till 700 rubel).

    http://cosmetologo.ru/liposaktsiya/loshadinaya-sila-ot-tsellyulita/

    hästkraft

    * Genom att klicka på "Skicka" -knappen, ger jag mitt samtycke till behandlingen av mina personuppgifter i enlighet med sekretesspolicyen.

    Efter applicering av styva dieter observeras ofta försämring av hud i problemområdena: skinkor, buk och höfter. Fysisk aktivitet hjälper till att minska de förstörande fenomenen efter att ha gått ner i vikt men långsamt. Viktminskningar och flabbarhet, streckmärken och celluliter verkar mer aktiva. På sommaren, när det finns ett minimum av kläder på kroppen, blir situationen katastrofal, även om den påverkar någon annan säsong.

    För att eliminera de negativa effekterna av dramatisk viktminskning och minska volymen i midjan, skinkorna och överlåren, användes ett nytt år, ett nytt läkemedel, Hästkrafter, framgångsrikt. Läkemedelsindustrin tänkte inte att den skulle användas i den komplexa behandlingen av viktminskning, men kvinnor, efter utvärdering av resultaten, ändrade räckvidden och utvidgade den till gränserna för kosmetologin. Förutom effektiv viktminskning ökar detta verktyg effektiviteten av träning och fysisk aktivitet under dieter med 20-30%.

    öde

    Ursprungligen utvecklades läkemedlet för att eliminera problemen i venesystemet och det muskuloskeletala systemet. Gel "Hästkrafter" för viktminskning presenteras i två former:

    • toning fotgel med hästkastanj och leech extrakt;
    • avslappnande balm - gel för kroppen.

    Båda innebär att kvinnor aktivt använder sig för att förbättra kroppens parametrar och få utmärkta resultat, även i avsaknad av utmattande träningspass.

    Foot Gel "Hästkrafter" med kastanj och löv extrakt

    Smala ben och förföriska höfter - drömmen om många kvinnor. Tyvärr orsakar den snabba takt i livet många att gå och övervinna många kilometer rutter under dagen. På kvällen, efter belastningarna, sväller benen, ökar känslan av tunghet i dem, eftersom det venösa utflödet blir långsammare och kompressionstrycket försämras.

    För att bekämpa dessa manifestationer används en toning bengel med kastanj och hästkraftsleextrakt.

    Instruktionerna indikerar att detta reparationsmedel bidrar till att sänka åldringen av epidermala celler, öka hudens ytskikt, ge mjukgöring, fuktgivande och toning av nedre extremiteterna. Kyleffekten klarar snabbt känslan av tyngd och trötthet i benen, garanterar smärtlindring och avkoppling.

    Släpp formulär

    Tillverkare - Dina +, Ryssland. Flaska - 500 ml, som är tillverkad av ogenomskinlig plast, packad i en kartong. Krämig substans med en mentol lukt av ljusgrön färg.

    Det har intyg om överensstämmelse (Ryssland), Statens tillståndsregistrering (Vitryssland, Kazakstan, Ryssland) och Sanitär-Epidemiologisk Slutsats (Ryssland).

    Indikationer för användning

    Det rekommenderas att använda fotgel med kastanj och extrakt av leech "Hästkrafter":

    • åderbråck
    • intensiva belastningar under dagen;
    • med den tidiga manifestationen av celluliter av vilket stadium som helst;
    • för smärtlindring av ledband och muskler;
    • i närvaro av ett kapillärnät.

    struktur

    Sammansättningen består huvudsakligen av ingredienser av naturligt ursprung.

    • Demineraliserat vatten (vatten erhållet med hjälp av omvänd osmos, med en minimal koncentration av föroreningar).
    • Extrahera hästkastanjfrukt: stärker och gör väggarna i venösa kärl elastiska, accelererar resorptionen av blodproppar och fungerar som en förebyggande åtgärd av blodproppar.
    • Medicinskt leech extrakt: ökar permillabiliteten hos kapillärmembran, reglerar blodkoagulerbarhet, förbättrar aktiviteten hos metaboliska processer.
    • Menthol: Kyler naturligt och lugnar smärta, initierar utflöde av venöst blod och underlättar dränering.
    • Kamfer: aktiverar arbetet i hjärnans centrum som ansvarar för blodets rörelse genom kärlen, orsakar lokal hudirritation och därigenom aktiverar blodflödet och termogenesen hos det behandlade området. hjälper till att lindra utmattning, har antiinflammatorisk effekt, visar antispasmodiska egenskaper.
    • Bee propolis: regenererar vävnad, lugnar smärtsamma känslor.
    • Hot pepper extrakt: ökar blodflödet, hämmar tillväxten av lipidskiktet och eliminerar celluliternas utseende.
    • Björkbladsextrakt: antiinflammatorisk effekt, lugnande effekt på artrit, artros, reumatism, eliminerar puffiness.
    • Comfrey: ansvarig för stimulering av vävnadsregenereringsprocesser.
    • Eukalyptusolja: en antiseptisk, antispasmodisk och smärtstillande medel som är känd inom dermatologi.
    • Utdrag av unga skott av vild rosmarin: minskar smärta, visar antioxidant, membranstabiliserande och antikonvulsiva egenskaper.
    • Kräver essentiell olja: stimulerar normalisering av blodcirkulationen, läker mindre skador på huden och vävnaderna, minskar blodtrycket i kapillärerna, anesteserar de behandlade ställena.
    • Sojabönolja: ett sätt att öka dermisens vattenhållande kapacitet.
    • Glycerin: fuktgivande komponent av ett stort antal kosmetika och en oumbärlig fuktsparande aktivator i epidermis.
    • Klorofyll: deodoriserande substans som motverkar pustulära formationer; har en sårläkningseffekt, hjälper till med att bli av med akne.
    • Metylparaben och propylparaben: Konserveringsmedel som bidrar till bevarande av asepsis, förlänger produktens hållbarhet.

    Förekomsten av komponenter som utgör gelén ledde till att den användes inte bara av direkta indikationer utan även för kosmetiska ändamål.

    Användningsområden

    Den ursprungliga kompositionen av gelén gjorde det möjligt att använda den inte bara i rehabiliteringsbehandling, men också på många andra områden. Han gav en uttalad bieffekt - en förändring av hudens struktur i de behandlade områdena. Därefter fick specialisterna noga att göra upptäckter av nya användningsområden. Han fann sin användning:

    • för förebyggande och behandling av störningar i det venösa blodutflödet i benen;
    • under perioder med ökad belastning på benen;
    • som ett medel för att påskynda processen att avlägsna trötthet från musklerna i nedre extremiteterna;
    • för att bli av med celluliter och i kampen för elasticiteten och jämnheten i benens hud;
    • som en anestetisk aktuell för blåmärken;
    • i kampen för att förbättra blodcirkulationen och mikrocirkulationen i huden, musklerna, lederna;
    • för katalysering av andra lokala preparat av samma riktning;
    • för uppvärmning och större amplitud för att sträcka ligamenten under träning;
    • som ett medel för att minimera risken för skador på muskler och leder under aktiv sport.

    Användningsfrekvens

    Den vanliga användningsfrekvensen är 2 gånger om dagen. Det är önskvärt att utföra den första applikationen på morgonen, efter en dusch: Applicera med ett tunt skikt och gnid med lätta rörelser. Den andra ansökan - på kvällen. Kan kombineras med en avslappnande massage - detta ökar verktygets effektivitet.

    Innan behandlingen med ett läkemedel startas, är det nödvändigt att genomföra ett allergiskt test på armbågens eller armledarens insida. Vänta på resultaten i minst 30 minuter, varefter du kan börja omsluta med hjälp av "Hästkraft". Om inom en halvtimme det fanns utslag på kroppen, uttalad rodnad, klåda, då måste användningen av balsam och gel överges.

    Kostnad för

    Du kan köpa en toning fotgel med hästkastan och extrakt från hästen "Hästkrafter" i apotek, apotekaffärer online. Läkemedlet är tillgängligt utan recept.

    Den lägsta kostnaden är i onlinebutiker: från 429 rubel. Vid detaljhandeln på apotek är kostnaden 496-700 rubel.

    Balm-gel avslappnande kropp "Hästkrafter"

    Ett verktyg som syftar till att minska smärta i lederna, ledband och sprainer, akuta manifestationer av reumatism, med fysisk överbelastning, för massage.

    Släpp formulär

    Tillverkare - Dina + läkemedelsföretag, Ryssland.

    Produkten är förpackad i ampuller på 500 ml. Flaskan är packad i en kartong, utrustad med en dispenser, vilket säkerställer sin ekonomiska användning. Den har en gelliknande lätt textur och mjölkaktig färg. Den har en påtaglig, men inte skarp mint lukt.

    Det har ett intyg om överensstämmelse (frivilligt certifieringssystem "effektiva biokorrigatorer", Ryssland), Statens registreringsbevis (Republiken Vitrysslands tullunion, Republiken Kazakstan och Ryska federationen) och Sanitär Epidemiologisk Slutsats (Federal Service for Supervision of Consumer Protection Protection and Human Welfare).

    Indikationer för användning

    Listan över möten är inte så stor, men uppdateras ständigt och beror på effekten av effekten:

    • förebyggande av smärtsamma muskelsensor;
    • ökad fysisk aktivitet
    • trötthet och tyngd i nedre extremiteterna;
    • puffiness av det milda och djupa dermala skiktet;
    • 1: a, 2: e, 3: e och 4: e etappen av celluliter;
    • varicose störningar;
    • rosacea.

    struktur

    • Demineraliserat vatten med reducerad elektrisk ledningsförmåga, erhållen genom dubbel destillation.
    • Sojabönolja: Kosttillskott, erhållet genom metoden för dubbel hexanutvinning; lyser de övre skikten av epidermis och ger dem jämnhet.
    • Glycerin: lindrar torrhet och hjälper även med eksem.
    • Carbopol (karbomer): ett ämne som ger den återställande och helande balmen en gelliknande konsistens, vilket gör det möjligt att absorbera snabbt och lämnar ingen oljig film på kroppen.
    • Trietanolamin: förbättrar balsamens fysikalisk-kemiska egenskaper, reglerar surheten och fungerar som rengöringsmedel.
    • E-vitamin: eliminerar aktivt striae (sträckmärken) och ärr, motverkar de skadliga effekterna av fria radikaler.
    • Menthol: har en kylningseffekt, utförs lokalbedövningseffekt, underlättar penetreringen av relaterade komponenter i de djupare skikten i huden.
    • Lavendel eterisk olja: har en intensiv föryngrande effekt, ger en analgetisk effekt.

    Användningsområden

    Från hela varumärket Horsepower är denna produkt verksam inom olika områden: medicinsk och förebyggande, restaurativ och omtänksam, kosmetisk och så vidare.

    En fullständig lista över smala specialiseringar, där gelbalsam används framgångsrikt, är följande:

    • kosmetologi;
    • behandling av degenerativa fenomen i artikulärregionen: artros, artrit, gikt;
    • lindring av patologiska manifestationer av osteokondros
    • ett komplex av fritidsaktiviteter efter skador på ledband, leder, ben och senor;
    • inflammationer av muskelvävnad av varierande grad
    • uppvärmning och förbehandling av kroppsområdet före massage.

    Balm har förtjänat erkännande bland idrottare som ett medel som behövs för att ta muskler i ett uppvärmt tillstånd före träning, eliminera skador och sträckmärken och öka muskelns och ligamentens elastik. Av samma anledning som dansare och koreografer använder.

    Användningsfrekvens

    Applicera balsam med ett tunt lager, gnid med lätta rörelser från botten upp till delvis absorption. Kan kombineras med en massage. Applicera 2 gånger om dagen. Närvaron av lugnande essentiell lavendelolja gör att du kan använda den före sänggåendet. Det ska inte appliceras på hudområden som har integritetsskador och öppna sår. Undvik kontakt med ögonen och slemhinnan.

    Om produkten kommer i ögonen eller munnen, är det brådskande att skölja slimhinnorna med mycket vatten. Svälj inte vatten, men spotta ut det.

    Fördelen med balsam är frånvaron av effekten av missbruk. Du kan använda den på obestämd tid.

    Kostnad för

    Läkemedlet är kommersiellt tillgängligt i de flesta apotek och apotekskedjor, liksom i onlinebutikerna. Kostnaden för gelbalsam på Internet - 416-539 rubel. Pris för apotek - 500-700 rubel.

    Wrap för viktminskning med användning av "hästkraft"

    Denna metod är effektiv även i andra fall när andra metoder för att hantera celluliter (diet, motion) är maktlösa och ger inte positiva resultat.

    Wraps med balsam-gel "Hästkrafter" har en uttalad effekt, särskilt i skinkans område, vilket är det svåraste att korrigera. Som du vet är viktminskningen 10-20% snabbare än viktminskning när du mister vikt. Detta beror på den snabba förlusten av cellulär och intercellulär vätska, vilket saktar processen för att avlägsna toxiner. På hudens yta försämras alla negativa manifestationer (flabbarhet, celluliter, förlust av turgor) visuellt, vilket du alltid vill bli av med redan i början av kosten. Processens mekanism innehåller flera steg:

    1. Förstärkning av väggar och ökning av passabiliteten hos venösa kärl.
    2. Eliminering av svullnad i de behandlade områdena.
    3. Resorption av blodproppar och förebyggande av förekomst av kapillärnät.

    Den systematiska användningen av balsam ger ett fullständigt bortskaffande av celluliter, ger en känsla av ton och gör huden mjuk och elastisk. I kampen mot apelsinskal erkänns omslag som en av de säkraste och mest effektiva interventionerna. Efter en vecka är förbättringen av huden tydligt märkbar: ödemet försvinner, utseende av kapillärstjärnor minskar, ytskiktet blir elastiskt och smidigt vid beröring.

    På grund av att verktyget består av 98% av naturliga komponenter, rekommenderas det inte bara av kosmetologer utan även av hudläkare. Den naturliga sammansättningen minimerar sannolikheten och allvarlighetsgraden av allergiska reaktioner, förhindrar blodproppar och förstärker kapillärröret. Leech-extrakt kan öka permeabiliteten hos dessa rör och därigenom aktiverar tillförseln av näringsämnen och evakueringen av avfallsprodukter på cellulär nivå. Detta påverkar positivt hudens tillstånd och ger ett märkbart resultat efter flera förfaranden.

    Salongomslagsprocedur

    Specialister-kosmetologer rekommenderar att utföra proceduren uteslutande i salongerna, med namnet ett antal fördelar:

    1. Alla manipuleringar utförs av kvalificerad personal.
    2. Maximal avkoppling tillåter dig att öka metodens effektivitet.
    3. Alla faser är under kontroll av en specialist som kan justera procedurens varaktighet enligt olika kriterier för ett optimalt resultat.

    Med alla fördelar finns det negativa aspekter, nämligen:

    1. Hög kostnad: Med tanke på att för att få ett stabilt resultat måste du genomgå en fullständig processledning, priset summeras och uppgår till en ganska stor mängd.
    2. Låg kursintensitet: Få personer har råd att genomföra en kurs med en given intensitet (2 procedurer per dag). Salonganvändning innebär ofta 1 manipulation per dag, men frekvensen ökar proportionellt med 2 gånger.
    3. Spenderad tid: Under lymfatisk avloppsförpackning i skönhetssalongen berövas patienten möjligheten att göra andra saker parallellt. Eftersom varaktigheten av alla steg är ca 2 timmar, minskar dagliga besök på salongen dramatiskt tillgången på ledig tid.

    Efter kursen lovar experter att förbättra hudens egenskaper, stärka immunsystemet och intensivt uppdatera huden.

    Den höga kostnaden för förfarandena beror på behovet av att köpa en speciell apparat för lymfatisk avloppsförpackning, vilket gör det möjligt att hermetiskt försluta klientens kropp i en film och ge en termos effekt.

    Hemförpackningsförfarande

    För att bekämpa bristerna i figuren väljer de flesta hemanvändning av "Horse Power". Detta händer eftersom lymfatisk avloppsinpackning hemma har sina fördelar:

    • Låg kostnad: med en fullständig procedur är en flaska med en kapacitet på 500 ml tillräckligt för en månad.
    • Sparar tid: resor till salongen är uteslutna.
    • Möjligheten att kombinera omslaget parallellt med hushållsarbetet.

    Kärnan i metoden: inverkan på lipidskiktet, avlägsnande av toxiner genom porerna, aktivering av lymfflöde och minskning av huddefekter.

    Under filmen bildas ett värmeskikt, under vilket metaboliska processer accelereras, varigenom gelämnen diffunderar mer intensivt i huden.

    Det rekommenderas inte att dricka kaffe och starkt te på kvällen och på dagen för kursens början. Innan du börjar måste du överväga var och hur du kan utföra den passiva delen av proceduren.

    Lymfedräneringsomslagsalgoritmen är som följer:

    • ta en varm dusch innan du börjar
    • gnugga huden med en tvättduk från luffa till rodnad;
    • skrubba med malet kaffe eller industriell skrubb med hjälp av en lätt massage;
    • Efter rengöring applicera ett tunt lager av hästkraftsgel med en utjämningsrörelse;
    • Tätt omslut det behandlade området med 2-3 lager matfilm;
    • Wrap yourself i en filt eller filt för att uppnå en termo-effekt, du kan bära varma kläder över filmen. Bo i detta tillstånd i 1-1.5 timmar;
    • Efter det att tiden har gått, ta bort filmen och tvätta av rester av gelén med en riklig ström av varmt vatten utan att använda tvål, duschgel och andra skummedel.

    Efter sköljning för att förbättra effekten kan du applicera hand- och kroppscreme "Hästkrafter". Det kommer dessutom att fylla huden med vitaminer och öka effekten på dermis.

    I det fall då en liten del av kroppen är insvept i en film (till exempel bara höfterna eller buken), kommer kombinationen av proceduren med träning eller sportträning att uppnå störst effektivitet.

    För maximala resultat ska proceduren utföras två gånger om dagen. Om denna möjlighet inte är tillgänglig kan morgonsessionen ersättas med gnidning, och tiden för kvällssessionen kan ökas med 20 minuter.

    En liten brinnande känsla under omslaget är en indikator på intensiteten av anti-celluliteffekten. Denna effekt tillhandahålls av närvaron av mentol och peppar i ingredienserna. Om den brinnande känslan ökar och får dig att känna obehag, ska omslaget stoppas för att undvika allergiska manifestationer.

    Kursens varaktighet är 8-17 procedurer, justerad beroende på de initiala hudskadorna och förbättringsdynamiken.

    Resultaten av lymfatiska avloppsvatten

    Enligt de verkliga recensionerna går ner i vikt kan vi dra slutsatsen att hästkraftsgelen för viktminskning är mycket effektiv. Den huvudsakliga prestationen av sådana förfaranden är intensifieringen av lymfflödet. I vissa fall är viktminskning, på grund av att bli av med intercellulär vätska, 2-2,5 kg per manipulering.

    Wraps ger inte bara hälsofördelar, men hjälper också till att få estetiskt nöje, eftersom rummet är fyllt med en trevlig mentol lukt. Han vaknar och uppfriskar, så proceduren bör inte skjutas upp till sena timmar och gör det inte före sänggåendet.

    Förfarandet hänför sig till kalla omslag, vilket bidrar till inskränkning av epidermiernas porer och excretionskörtlar.

    Lymfatiska dräneringsomslag ger ett mer konkret resultat i jämförelse med den vanliga lokala applikationen av flera anledningar:

    1. Öka temperaturen i bearbetningsområdet och därmed en hög reaktionshastighet.
    2. "Växthuseffekt" som förbättrar fettförbränningsprocesser.

    Du måste veta att graden av framträdande av gynnsamma förändringar beror på många individuella egenskaper, men den allmänna listan med positiva resultat ser ut så här:

    • öka elasticiteten och tonen i blodkärlens väggar;
    • aktiv lipolys (nedbrytning av fettreserver);
    • stärka strukturen hos venösa väggar;
    • minskning av benutmattning med lika stora belastningar;
    • normalisering av venöst blodutflöde;
    • eliminering av ytlig puffiness och inflammationer i de djupa skikten i huden;
    • reduktion av celluliter manifestationer;
    • en signifikant minskning av höfterna, skinkorna och bukområdet;
    • bli av med manifestationer av kapillär retikulum;
    • avlägsnande av giftiga kemiska föreningar från dermis;
    • bortskaffande av döda flingor av hudens ytskikt
    • återgivning av ton och passform i kroppen.

    Om en person leder en stillasittande livsstil, blir resultaten inte så fantastiska. För en komplett lista över resultat är det önskvärt att lägga till sport och minska kaloriintaget.

    Med avseende på kroppsvolymen säkerställer den första applikationen sin minskning med 1-2 cm. I framtiden fortsätter viktminskningen, parametrarna i figuren förbättras, celluliternas manifest börjar glida ut.

    En signifikant effekt är märkbar efter en kurs på 10-14 dagar. Då kan du ta en vecka paus.

    En månad senare är celluliter nästan helt borttappad. Huden är jämn, problemområden tar på önskad form. Vid denna tid försvinner couperosen, blodflödet och antioxidantprocesserna aktiveras.

    Användningstiden är inte begränsad, men när det är reducerat, rekommenderas att använda gelé eller balsam i 2-3 månader och fortsätt sedan.

    Kontra

    Trots att gel och balsam "Hästkrafter" består av naturliga ingredienser, har de ett antal kontraindikationer:

    • allergiska reaktioner mot någon av ingredienserna i produkten;
    • graviditet;
    • kronisk och förvärrad gynekologisk patologi
    • sjukdomar i mag-tarmkanalen;
    • infektioner i urogenitala och excretory system;
    • period av tung urladdning under menstruation;
    • kardiovaskulära sjukdomar;
    • att inte använda på platser som bryter mot hudens integritet
    • Använd inte vid växande mol eller neoplasmer.

    Recensioner och resultat förlorar vikt

    Viktor Poddubny, 34 år gammal

    Jag mötte hästkraftsbalsam under tiden jag studerade vid universitetet när jag var engagerad i volleyboll. Killarna från mitt lag fick mig till honom: gnidde honom i benen före träning - det hjälpte mig att lugnt träna och inte bli utsträckt under spelet. Ett annat faktum att alla nöjda var bristen på förutbildningsutrustning. Senare, när det fanns ett viktproblem, sprang jag in information om wraps på internet och bestämde mig för att försöka. Jag gillade resultatet, jag kombinerade wrap med kvällen körningar. Jag mätte inte magsvolymen, men det var tydligt en snabb viktminskning på kläderna.

    Anna Medved, 46 år gammal

    Jag skämdes över mina ben: celluliter dök upp för några år sedan, och kosmetiska krämer hjälpte inte. Då bestämde jag mig för att använda "Horse Power" för att gå ner i vikt, för jag hörde mycket bra feedback från mina arbetskollegor om det. Jag har inte tid för omslag, men mina fötter är lätta att sprida dagligen på morgonen och kvällen. Jag har gjort det för det andra året i rad. Och jag vill säga: Trots skepticismen i början, nu är jag väldigt nöjd med resultatet. Under denna tid lyckades jag inte bara förbättra hudens tillstånd utan också att gå ner i vikt med 7 kg. Nu är jag helt nöjd med mig själv!

    http://pohudejkina.ru/krem-loshadinaya-sila.html

    Foot Gel Hästkrafter - alla dess fördelar och nackdelar

    Foot Gel "Hästkrafter" är en kosmetisk produkt avsedd att tona upp underbenen. Det här verktyget ingår inte i kategorin läkemedel och innehåller inte rekommendationer för användning av en sådan sjukdom som åderbråck.

    Hästkraftsgel från åderbråck används emellertid framgångsrikt av många människor som lider av symtomen på den här smutsiga sjukdomen. Enligt recensioner från läkare och patienter har det yttre medlet en terapeutisk effekt vid venösa sjukdomar.

    Rekommendationer för användning

    Denna externa agent är inte officiellt listad i listan över anti-kräkosmedel. Sådana rekommendationer för användning kan inte hittas i instruktionerna som bifogas det.

    Bland indikationerna för användning är:

    • Regelbundna tunga belastningar på kroppens kalvområde, till exempel på grund av yrkets särdrag.
    • Sportaktiviteter.
    • Utseendet på ett uttalat kapillärt nät på kalvarna och låren.

    Den kosmetiska kan endast användas vid behandling av åderbråck som en av de extra länkarna till den komplexa behandlingen som rekommenderas av läkaren.

    Såsom anges i anvisningarna uttrycks den terapeutiska effekten av applikationen i följande:

    1. Ge kalvbenet, en ljuskylningseffekt.
    2. Förstärkning av blodkärlens väggar.
    3. Minskningen i intensiteten i den inflammatoriska processen av venösa väggar och mjuka vävnader.
    4. Återställande av de elastiska egenskaperna hos venösa och kapillärväggarna.
    5. Normalisering av venös lumen.
    6. Minskad puffiness och känsla av tyngd.

    Kompositkomponenter

    Kylgelén innehåller värdefulla växtekstrakter och andra medicinska komponenter som har en terapeutisk effekt på kärlens tillstånd och intensiteten i venös och kapillärt blodflöde:

    • Extrahera från hästkastanjnötter, en berömd läkare av kärlväggarna. De ämnen som ingår i detta extrakt bidrar till återkomsten av den tidigare elastiken hos venerna och kapillärerna, förhindrar deras bräcklighet och deformation, lindring av trombos. Förutom med kastanj i kompositionen har lösningsmedelseffekten på de blodproppar som redan finns.
    • Eucalyptusolja är den erkända fienden av gravitation, smärta och svullnad i benen. Det är på grund av denna komponentgel för ådror "Hästkrafter" ger så lätt för kroppens kylningseffekt.
    • Camphorolja bidrar till att eliminera puffiness, toning och förminskning av kärlväggarna. Dessutom aktiverar denna ingrediens kraften i venöst och kapillärt blodflöde.
    • Oljextrakt från nötkreaturfrön lindrar smärta, bidrar till normalisering av intravenöst tryck och förbättrar ledernas tillstånd.
    • Hirudin - leech extrakt från apoteket, förhindrar överdriven förtjockning av blodet, har en tunna effekt på dess struktur, förhindrar utvecklingen av blodproppar.
    • Extraktet från björkblad upphör med inflammation mot artrit, reumatism och puffiness och har analgetiska effekter.
    • Extrakt från plantan "comfrey" aktiverar processerna för återvinning av vaskulär vävnad och angränsande mjukvävnad.

    Förutom huvudet innehåller gelén mindre komponenter - extrakt från medicinska örter, såsom vild rosmarin, peppar och andra växter.

    Och även i produktens sammansättning finns propolis - en läkande biodlingsprodukt som används för att behandla många sjukdomar, inklusive venösa sjukdomar.

    Doseringsform

    Hästhästgel med hästkastanj finns i 500 ml behållare förpackade i kartonger med instruktioner för användning inomhus.

    Rekommendationer för användning

    Enligt recensioner av läkare är det externa medlet mycket effektivt i närvaro av följande sjukdomar och smärtsamma symtom:

    • Åderbråck i alla stadier av progression.
    • Symtom på kronisk venös insufficiens: svullnad, smärta, känsla av tyngd i benen.
    • "Orange skal" på höfterna och skinkorna hos kvinnor, vetenskapligt kallad celluliter.
    • Konvulsiva fenomen i nedre extremiteterna.
    • Förekomsten av ett nät av små kapillärer i gastrocnemiusområdet.
    • Med regelbundna statiska och mekaniska belastningar på kalvar.

    Lista över kontraindikationer

    1. Under graviditeten bör verktyget användas med stor försiktighet för att undvika utseende av allergiska reaktioner och försämringen av den framtida mamman.
    2. Öppna hudskador: sår, sår, skärningar, gråtande eksem. Och det är också nödvändigt att utesluta träff av organ på slemhinnor hos en organism.
    3. Allergiska manifestationer och intolerans av en subjektiv natur i förhållande till gelens beståndsdelar.

    Använd fall

    • Med åderbråck och symtom på CVI bör bröstet med kastanj och leech appliceras två gånger om dagen, på kvällen och morgonen. Särskilt effektiv är dess användning i kombination med kompressionssladd: golf, strömpläder, strumpor. Den nödvändiga graden av kompression kommer att rekommenderas till dig av den behandlande läkaren.
    • För blåmärken och hematom appliceras kosmetiken ett par gånger om dagen till det drabbade området tills problemet helt försvinner.
    • När celluliter effektivt sveper med användning av hästkraft. Injicera gel på problemområdet, bör du täcka applikationsområdet med matfilm och ta ett liggande läge där benen ska höjas med en kudde eller andra improviserade medel. Procedurens varaktighet bör vara minst en timme, varefter huden ska sköljas med vatten vid rumstemperatur.
    • Det är starkt rekommenderat att ta en kontrastdusch före omslag, för att ge fartyg en högre ton och aktivera det venösa blodflödet.

    Kostnad för

    Priset på gelén för extern användning är demokratisk, så de flesta patienterna har råd med förpackningen för paketet.

    Domare själv: priset på en stor flaska 500 milliliter kommer bara att vara 450-550 rubel! I Ukraina är kostnaden för förpackning följande: från 195 till 205 hryvnia. I Republiken Kazakstan - cirka 2,250 tenge.

    Domen av läkare och patienter

    Som läkarna säger har verktyget lyckats med den komplexa behandlingen av åderbråck.

    Tatyana Nikolaevna, phlebologist: "För patienter som har applicerat i början av åderbråck, rekommenderar jag hästkraften kosmetiska gelén. I de flesta fall är det ganska effektivt att bekämpa svullnad, smärta, kramper, spindelvener - de första symptomen på åderbråck. En betydande fördel är den relativt låga kostnaden. "

    Patient recensioner är också positiva.

    Marina: "Jag tillämpar hästkrafter enligt råd från en vän, som började kämpa med åderbråck i ett av sina steg. Jag började smita spindelvener för intresse, jag har inga andra symtom på venös insufficiens, förutom att svullnaden i kvällen stannar. Jag kan notera följande: Kapillärnätet blev blekt efter bara två veckor. "

    slutsats

    Registrera dig med en läkare som arbetar i din stad kan vara direkt på vår hemsida.

    Trots det faktum att många använder gelen som ett anti-varicose-medel finns det inga officiella uppgifter om dess terapeutiska effekt.

    Dessutom anger inte paketet doseringsmetoden och rekommendationerna för användningsfrekvensen för gelén.

    Eftersom substansen inte har tilldelats en medicinsk status är koncentrationen av terapeutiska extrakt i sin sammansättning sannolikt relativt låg.

    Det obestridliga faktum kvarstår emellertid att gelén, synligt kyler de smärtsamma extremiteterna, tonar de venösa väggarna och aktiverar blodcirkulationen, minskar nivån av puffiness, smärta, kramper.

    De som är förvirrade av det ursprungliga namnet på läkemedlet - Hästkrafter - vi skyndar oss att lugna: verktyget heter så analogt med namnet på den huvudsakliga aktiva ingrediensen - hästkastan.

    Vid utveckling av gelformuläret skadades ingen häst!

    Men seriöst anser vi att det är nödvändigt att informera om följande: Före användning måste du slutföra en fullständig läkarundersökning och få godkännande av den behandlande läkaren.

    Jag vill dela min upptäckt. Började göra denna gel lymfatiska dränering kropp wraps. Resultatet var inte långt framöver. Minus 4 kg, huden jämn, celluliter är borta. Benen är lätt luft, gelén varar länge. Mycket effektivare än dyra salongprodukter.

    I allmänhet upptäckte jag det för mig själv när jag började märka att mina ben ofta svullnar, spindelvenor uppträdde och i allmänhet på kvällen blir mina ben trötta och värre. Jag blev rekommenderad till honom på jobbet, vi hade mycket prat om honom på en gång och köpte allt för oss själva. Jag bestämde mig också för att försöka. I början använde jag det för mitt avsedda ändamål för benen - efter applicering började jag flyga helt enkelt jämfört med vad det var förut. Mina ben började lugna sig snabbt, jag märkte till och med att de förlorade vikt i volymer. Nu använder min moster och hans mamma också denna gel för åderbråck på mitt råd.

    Och senare föreslog en av mina vänner att omslag med denna gel kan också göras utan oönskade konsekvenser. Jag ville inte försöka länge, men gel för benen. Men då försökte jag. Lera och Anna, jag ska beskriva för dig hur jag gjorde det. I princip är metoden ganska standard. Jag applicerar gelén, sedan gör jag en wrap med antingen cellofanpåse eller med en klämfilm, vilket är mycket bekvämare. Därefter vänder jag mig om med en sjal eller en varm filt och så går jag ungefär två timmar. Resultatet kom till mig personligen om några veckor. Jag gör sport, men bara en gång i veckan, så jag kände resultatet av gelén. Magen av buken minskade med tre cm och midjan med två cm. Enligt min åsikt var mycket bra. Jag gjorde det här inlägget sex eller sju gånger redan, så jag kan säga att jag inte hittade någon skada på mig själv, så du kan försöka. Det enda, glöm inte att det inte kan appliceras på den drabbade huden. Huden efter det är inte torkad, elastisk, ung, ingen rodnad.

    Och jag använder inte helt enligt instruktionerna. Instruktionerna rekommenderar att du använder det två gånger om dagen, men det räcker för mig en gång om dagen - effekten är inte värre, och den räcker till för en längre tid. Och för förpackning är det tillräckligt för att jag ska använda det en gång i veckan, men först gjorde jag det oftare, men jag ser ingen mening i det här. Så försök, tror jag, resultatet kommer att bli.

    Under graviditeten började man använda denna gel. Benen började bli väldigt trötta och snabba, eftersom belastningen på dem ökade, gelen Hästkraft var en frälsning för mig, använde den som det ska vara med försiktighet, applicerade den bara på kvällen innan du gick och lägger dig. En chill körs direkt ner i mina ben och trötthet försvinner nästan omedelbart.

    Navnet på drogen talar för sig själv. När den appliceras på inflammerad hud börjar gelén omedelbart agera, det känns från de första sekunderna, en liten brinnande och stickningar, samt en skarp kylning av det sjuka området, benen slutar att skada genast, är mycket effektiv på natten, salva och oroa dig inte förrän på morgonen.

    Gelén är behaglig att använda, absorberar snabbt och det finns ingen klibbighet efter det. Och från tyngd i benen hjälper det omedelbart.

    http://medicinanog.ru/preparaty/loshadinaya-sila-dlya-nog.html

    Fler Artiklar Om Åderbråck

    • Tunghet i anus
      Behandling
      Alla problem med rektum för patienter är alltid mycket smärtsamma och psykologiskt tunga. Därför leder smärta och obehag i det, inklusive en känsla av tyngd i anusen, till irritabilitet, instabilitet i humör, aggression, frekventa förändringar i en persons känslomässiga bakgrund.

    En av de viktigaste komponenterna i immunsystemet är lymfocyter, de är en separat grupp vita blodkroppar. Producerar deras benmärg. Huvuduppgiften för lymfocyter är erkännandet av främmande antigener med den efterföljande bildningen av ett immunsvar mot det.